Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Vásárolj biztonságosan!

Vásárolj biztonságosan!

Az elmúlt hetekben sokan váltottak otthoni munkára, a szülők otthon tanulnak gyermekeikkel, és igyekeznek minimálisra csökkenteni a közösségi helyek, üzletek személyes látogatását. Érthető módon megnövekedett a kiszállítást vállaló webshopok forgalma, de az általános aggodalom miatt az internetes vásárlásról szóló rémtörténetek is megszaporodtak.

Mi, a Pongor Publishing csapat már több mint 10 éve jelen vagyunk webshopunkkal az online könyvpiacon, és mindig a vevőink maximális elégedettségére törekszünk.

Hogy mit teszünk ennek érdekében?

 

  1. Többféle fizetési mód

Vevőink az utánvéten kívül érintkezésmentesen, bankkártyával is kifizethetik rendelésüket, az OTP SimplePay online szolgáltatásán keresztül.
 

  1. Garancia lehetőség

Vásárlóink 14 napig elállhatnak a vásárlástól, visszaküldhetik a könyvet, és mi a teljes vételárat visszafizetjük.

+ Kádbaesési garancia

Az elfoglalt vállalkozó élete nem egyszerű igaz? Hol tud igazán kikapcsolni és nyugodtan olvasni? Hát a kádban, de sajnos történnek balesetek, és olykor a könyvek a vízben landolnak. Ha bármelyik termékünk így járna, ingyenes kicseréljük, a vásárlónknak csak a postaköltséget kell állnia.
 

  1. Biztonságos csomagolás és tárolás

Megbízható logisztikai partnerünk, a Complexpress folyamatosan dolgozik, és nemcsak a zökkenőmentes kiszolgálást biztosítják, de a higiénikus tárolást és csomagolást is. Dolgozóik speciális maszkban, kesztyűben, rendszeres fertőtlenítés mellett végzik munkájukat.
 

  1. Biztonságos kiszállítás

A megrendeléseket a Complexpress Kft. és a Magyar Posta Zrt. MPL Üzleti Divízió csomagszállító cég teljesíti Magyarország határain belül. Az MPL április 6-tól érintésmentes kézbesítésre is lehetőséget ad, futáraik pedig emellett is maszkban és védőkesztyűben szállítják a csomagokat.
 

  1. Elérhető ügyfélszolgálat

Legendás ügyfélszolgálatunk home office-ban is a megszokott színvonalon végzi a munkáját. Kollégáink elérhetők online a pongorkiado@pongorkiado.hu címen és telefonon a +36 20 999 6833 számon, bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre.


A rendelésnek tehát semmi akadálya! A kiszállítás folyamatos, a készletek feltöltve, az önfejlesztés legalkalmasabb időpontja pedig mindig a MOST!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog