Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Tana Batur - Tűzdoromb

Ár:
3.690 Ft (3.514 Ft + ÁFA)
15
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
"Könyvem célja, a földöntúlinak hitt boldogsághoz vezető út megmutatása, mint megrendíthetetlen önbizalmunk egyik alapköve." 
Kelemen Andor

Ajándék

 

Leírás és Paraméterek

 "Könyvem célja, a földöntúlinak hitt boldogsághoz vezető út megmutatása, mint megrendíthetetlen önbizalmunk egyik alapköve. S hogy semmi ne állja útját boldogságunknak, a tökéletes egészség állapotába is betekintünk, - elsajátítjuk annak tudását, hogy hogyan érhetjük el és őrizhetjük meg. Mindezekhez egy régóta használatban lévő tárgycsoport segítségét vesszük igénybe: a hangszereket. Hiszen bizonyított tény, hogy a zene örvendezteti meg a világon a legtöbb embert." 
Kelemen Andor

Kiadó Kelemen Andor
Oldalak száma 154
Kiadás dátuma 2019
Kötés puha fedeles

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 03.
Amikor elolvastam Andor barátom könyvét tudatosult bennem, hogy mit is jelent pontosan a tömör és velős megfogalmazás. Ugyanis Andornak amellett, hogy sikerült mindenről röviden és átfogóan írnia, megőrizte az egyensúlyt, mivel kiemelt minden fontos információt, de nem veszett el nagyon egyik témában sem. Szóval, ha valaki úgy gondolná, hogy lankadni fog a figyelme és unalmas lesz a könyv, annak előre szólok, hogy felejtse el. Ideje se lesz az embernek megpihennie a több mint száz oldalnyi érdekfeszítő információ és újdonság között."

Hasonló termékek