Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Szállítás és fizetés

 

FIGYELEM!
 

 

Vásárlóink visszajelzése alapján továbbfejlesztettük kiszállítási logisztikánkat és egységesen az
MPL futárszolgálat
 
szállítja házhoz csomagokat 2-3 munkanapon belül, sőt a szállítási díjunkat is csökkentettük. Célunk a logisztikánk gyorsítása és a jövőbeli vásárlóink elégedettsége!
 
A megrendeléseket a Complexpress Kft. (székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.) és a Magyar Posta Zrt. MPL Üzleti Divízió csomagszállító cég teljesíti Magyarország határain belül.
 
Szállítási Módok

Futárszolgálat  

A csomagot a MPL futárszolgálat fogja a megadott címre szállítani,
melynek belföldi költsége egységesen 1785 Ft.

Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0  Ft 19.999  Ft 1785  Ft
20.000  Ft felett   Ingyenes!
 
Országhatáron túli szállítás  
Országhatáron túli rendelés esetén a pontos szállítási móddal és költségekkel kapcsolatban, a rendelés beérkezését követően, e-mailben értesítjük. (A Magyarországgal határos országok esetén a várható szállítási költség kb. 6-8000 forint). Határon túli szállításhoz CSAK Bankkártyás fizetési mód választható!
 
Bizonyos országok illetve hozzájuk tartozó területek esetében vámfizetési kötelezettség van érvényben, ami jelentősen megnöveli a szállítási költséget. Ezt a tényleges összeg kiszámítása után utólag számlázzuk ki, valamint ezen felül a fogadó fél ország részéről felszámított vámköltség a helyszínen a csomag átvételekor rendezendő. Az érintett országok a következők: Nagy-Britannia, Svájc, Törökország, Norvégia, Kanári-szigetek (Spanyolország), Csatorna Szigetek (Anglia), Azori-szigetek (Portugália), Vatikán, San Marino. Javasoljuk a magyarországi vagy más európai szállítási cím használatát.
 
 
 
Fizetési Módok
Utánvét: Fizetés készpénzben a csomag átvételekor  
Ez a fizetési mód Futárszolgálattal való rendelés esetén lehetséges belföldi szállításnál.
Bankkártyás fizetés  
Ezen fizetési mód esetén a megrendelés feladása után  azonnal történik a kártyás fizetés ONLINE , úgy hogy a SIMPLE (OTP) eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.  Elfogadott bankkártyák : Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.  
Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE >>>