Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Steve Strid, Claes Andréasson

Steve Strid amerikai márkaépítési tanácsadó, olyan márkák megalkotását kísérte végig a színfalak mögül, mint az Absolut, a Magic, a Light My Fire, a LIbresse és a Baby Björn. Multinacionális cégeknél és reklámügynökségek megbízottjaként az alkalmi, globális kampányoktól kezdve a teljes cégstratégián át a márkaépítő projektekig mindenféle megbízatáson dolgozott már. Egy színdarabot is írt, és számos újságcikk szerzőjeként publikált például a Sunday Times, a Guardian, a Los Angeles Times, az Innova és a Reflexions hasábjain.

A The Absolut Company észak-amerikai régiós igazgatójaként (1989 - 1995 között), és az Absolut Akademi igazgatójaként (1996 - 2001 között), Claes Andréassonnak volt szerencséje egy legendás marketingsztori részévé válni. Claes ízig-vérig svéd, aki nagy tisztelője országa történelmének, hagyományainak és a homárnak.

A kettejük közös munkája jó néhány bizarr kalandot eredményezett a marketing, menedzsment és az oktatás területén, ugyanakkor rekordeladások és izgalmas, új trendekkel való kísérlezetés is köszönhető az együttműködésüknek.

Rendezés:
Nézet: