Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Sokan, de nem elegen?

Sokan, de nem elegen?

 

Hogy kiről van szó? Természetesen a vevőidről!

Ha épp nem vagy abban a szerencsés helyzetben, amikor annyi vásárlód van, hogy képtelen vagy kielégíteni a keresletet, akkor itt az ideje, hogy átgondold a marketingstratégiád.

Van egyáltalán marketingstratégiád? Ha igen, miért nem tolonganak még a vevők? Ennek megfejtésében és az üzleti terved tökéletesítésében segít Pongor-Juhász Attila videós tanítása, a Vevőszerző Marketing Kulisszatitkai.

A nettó 6 órányi tanítás rövid, könnyen és gyorsan feldolgozható blokkokra bontva vezet végig a leghatékonyabb vevőszerző stratégiákon.

Honnan tudhatod, hogy működik?

PJA a saját tapasztalatait és a Pongor Publishing értékesítési stratégiáját mutatja be Neked. Azt a modellt, amivel 6 év alatt mérhetően megtizennégyszerezte a marketingje hatékonyságát.

Beenged a kulisszák mögé, és konkrét példával, a saját történetét esettanulmányként használva tanítja meg a biztos vevőszerzés lépéseit.

Ez a növekedés évi 30.000 dollárnyi amerikai önképzés, USA-beli tanulmányutak és Mastermind csoporttagság eredménye.
Az Amerikában tanult stratégiák a magyar piacra adaptálva, többszörösen kipróbálva kerültek be a tananyagba, hogy a hazai vállalkozók is sikerrel alkalmazhassák őket.

Segít meghatározni a vállalkozói „Nagy Miértedet”, hogy minden napban megtaláld a motivációt.

Rávezet a szív alapú marketing útjára, amitől a pénzkeresés csak „melléktermékké”, járulékos haszonná válik, helyette az adakozás, az értékteremtés kerül a középpontba.

A lépéseket követve a bizniszed pozicionálásától, a mindig visszatérő vevőkör bővítésén keresztül egészen a folyamatok automatizálásáig juthatsz el.

A gyakorlatot követve a 6 órányi videóanyag végére a kezedben lesz az új, hatástöbbszöröző marketingterved.

A tananyaghoz kapsz két bónuszvideót, és olyan letölthető anyagokat, mintákat ajándékba, amiknek segítségével könnyedén elkészítheted első ellenállhatatlan ajánlataidat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog