Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Sharon L. Lechter és Greg S. Reid: Három lábnyira az aranytól

Ár:
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Utolsó 14 db raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

A NAGY EMBEREK TÖBBSÉGE ÉLETE LEGNAGYOBB SIKERÉT AKKOR ÉRTE EL, AMIKOR EGY LÉPÉSSEL TÚLMENT AZON A PONTON, AHOL A VERESÉGET ELSZENVEDTE. A leírtak a lényeget összefoglaló sikeregyenlet nyújt segítséget. A tanulság: mindig, minden körülmények között higgyünk önmagunkban, és saját Személyes Sikeregyenletünk megfogalmazásában.

Ajándék

 

Leírás és Paraméterek

A NAGY EMBEREK TÖBBSÉGE ÉLETE LEGNAGYOBB SIKERÉT AKKOR ÉRTE EL, AMIKOR EGY LÉPÉSSEL TÚLMENT AZON A PONTON, AHOL A VERESÉGET ELSZENVEDTE.” – NAPOLEON HILL

A GAZDAG PAPA, SZEGÉNY PAPA társszerzője ebben a könyvében egy lebilincselő történet formájában ismerteti meg az olvasót a Napoleon Hill GONDOLKOZZ ÉS GAZDAGODJ című korszakalkotó sikerkönyvében megfogalmazott alapvető törvényszerűségekkel. A leírtak gyakorlati alkalmazásában a lényeget összefoglaló sikeregyenlet nyújt segítséget.

A történet főszereplője egy küszködő fiatal vállalkozó, akinek élete korunk üzleti világának legkiemelkedőbb és legbefolyásosabb személyiségeivel való találkozások hatására szinte minden területén megváltozik.

A tanulság mindannyiunk számára ugyanaz: mindig, minden körülmények között higgyünk önmagunkban, és saját Személyes Sikeregyenletünk megfogalmazásának fontosságában. És persze abban, hogy céljainkat soha, de soha ne adjuk fel! Hiszen lehet, hogy már mi is csupán három lábnyira vagyunk az aranytól!

„Lechter és Reid könyve a jelen gazdasági válsághelyzetben a remény és ösztönzés tökéletes üzenetét közvetíti.”
– STEVE FORBES, a Forbes magazin főszerkesztője

„A Három lábnyira az aranytól már az első oldaltól lebilincselő olvasmány. Napoleon Hill örökérvényű klasszikusában, a Gondolkozz és gazdagodjban megfogalmazott egyszerű igazságok köré épített történetben Sharon Lechter és Greg Reid ismét bebizonyítja: ’Amit az emberi elme képes kigondolni, és amiben hinni tud, azt képes megvalósítani.’ Kívánom, hogy e könyv az olvasó sikertörténetének is részese legyen.” – KEN BLANCHARD, Az egyperces menedzser társszerzője

„A könyv a sikertörvények közül talán a legfontosabbra tanít meg. Ha ezt alkalmazod, akkor a határ a csillagos ég.”
– BRIAN TRACY, a Maximális teljesítmény szerzője

Kiadó Bagolyvár Könyvkiadó
Kiadás éve 2010
Oldalak száma 192
Kötés puha fedeles

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 04.