Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Verne Harnish: Rockefeller Üzleti Gondolkodása - avagy a három tartós vállalkozói profitot biztosító szokás

Ár:
5.990 Ft
4.552 Ft (4.335 Ft + ÁFA)
így a kedvezményed: 24%
Az akció időtartama:
2023. 12. 04. - 2024. 01. 02.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
1235
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)

Felkészült a céged a dinamikus növekedésre?

„Mindenki a „vállalkozói üvegplafonról” beszél és azt tanácsolja, hogy „menj”, „ossz meg több feladatot”, „koncentrálj az összhangra”, „légy egyedi”, „a vállalatod növekedése közben is maradj gyors”, stb., de mostanáig senki soha nem adott gyakorlati útmutatást ahhoz, HOGYAN érd el mindezt úgy, hogy közben ne bolondulj meg. Ez a gyakorlati útmutató arra törekszik, hogy a vállalkozói üvegplafon áttörésével egy profin vezetett vállalatot kapjunk, a vállalkozó szellem megőrzésével.”

Alan Rudy, az Express-Med Ügyvezető Igazgatója

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

A könyvben található eszközök Verne Harnish csaknem két évtizedes tapasztalataira épülnek, melyeket a gyorsan növekvő cégek vezetői csapataival és igazgatóival végzett munka során szerzett.

Mint a világhírű MIT/Inc./YEO „Óriások Születése” vezetői program alapítója és programigazgatója, Verne Harnish megtanulta, hogyan tanítsa meg ezeket az eszközöket az igazgatóknak, akiknek semmihez nincs türelme, csak amit azonnal munkába állíthatnak, hogy megoldják a vállalatépítéssel kapcsolatos kihívásokat. Azt akarják, hogy egyszerűen, gyorsan tanítsák meg nekik ezeket az eszközöket.

Verne híres „Mastering a One Page Strategic Plan” (Az Egyoldalas Stratégiai Terv Elsajátítása) folyamata, amely az internet egyik legkelendőbb cikke volt, nyolc praktikus lépést ismertetett, amivel megerősítheted a vállalati kultúrádat. Ez a könyv tömören összefoglalja azokat a legjobb gyakorlatokat, amiket a világ néhány legsikeresebb vállalata alkalmaz.

Tartalmaz egy tanulságos fejezetet, melynek társszerzője Rich Russakoff. Megismerheted, milyen taktikával veheted rá a bankokat, hogy finanszírozzák a vállalatodat. Végül találsz esettanulmányokat, melyek demonstrálják Harnish gyakorlati megközelítéseinek az értékét.

Verne Harnish képes a komplex problémákat egyszerű megoldásokká változtatni. A Rockefeller Üzleti Gondolkodásának Elsajátítása könnyen alkalmazható eszközöket nyújt jó stratégiai döntések meghozatalához, és hogy mindenki összehangolt, elszámoltatható legyen.

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2013
Oldalak száma 208
Kötés puha fedeles
Fordító Kövesdi Miklós

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 19.
Egy BNI oktatáson hívták föl a figyelmet a könyvre. Nem csalódtam.
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 13.
Nagyon jó és hasznos olvasmány.
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 04.
Egy hónapja vásároltam első alkalommal a Pongor Kiadónál... és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is vásárolni fogok.

Bár a cím megtévesztő, hiszen Rockefellert csak egy-két bekezdésben említik, mégis a könyvben felfedeztem számos - munkahelyi tapasztalataimból - ismert tanulságot, és sok újat tanultam. Hogy kiemeljek néhány pozitívumot.
- 1 órás álló meetingek helyett célravezetőbb 15 perces telefonos vagy tárgyalótermi megbeszéléseket tartani
- Nem folytathatom azt, hogy a lehető legkisebb fizetésért veszek fel embereket.
- Az alapértékek meghatározására szolgáló "Mars expedíció" módszer nagyon ötletes
- Akár dorgálsz, akár dicsérsz, akár teljesítménymutatókat határozol meg, az legyen összhangban a vállalati alapértékekkel
- Egy állásinterjún derüljön ki, hogy a jelölt magáénak érzi-e az alapértékeket.
- A napi, heti, havi és negyedéves/éves értekezletek ütemterve nagyon hasznos
- A banki finanszírozásról szóló fejezetben különösen tetszik az üzleti terv elkészítése. Bár a tartalma még távol áll a közép-európai vállalatok szemléletmódjától, szerintem csak idő kérdése, hogy ilyen mély hitelkérelmek nyerjenek teret.
- Különösen tetszik a FedEx példája, hogy egy forradalmi ígéret az évek során alapvető elvárássá válik, ezért új víziót kell kitűzni.

Köszönöm, hogy a "Gondolkodj nagyban" mellé egy csomagban ajánlották ezt a hasznos könyvet is! További szép napot és jó munkát kívánok!
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 26.
Tanulságos, érdemes elolvasni.