Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

S. Levinson és P. Greider: Végig is csinálod?

Ár:
4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
145
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (9)

A Végig is csinálod? reflektorfényt irányít arra a fekete lyukra, amelyben a jó szándékaink rendre eltűnnek. Felfedi azokat a megdöbbentő indokokat, amelyek miatt az életünk minőségének megjavítására tett komoly elhatározásaink nem elegendőek arra, hogy végig is vigyük szándékainkat. Képessé tesz az életed szinte bármely területére vonatkozó terveid végigcsinálására.

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

A Végig is csinálod? reflektorfényt irányít arra a fekete lyukra, amelyben a jó szándékaink rendre eltűnnek. Felfedi azokat a megdöbbentő indokokat, amelyek miatt az életünk minőségének megjavítására tett komoly elhatározásaink nem elegendőek arra, hogy végig is vigyük szándékainkat. Megmagyarázza, hogy az emberi elme szerkezete miért nem képes biztosítani a végigcsinálást, és hogy mit tudunk tenni ez ellen.

A Végig is csinálod? nem elégszik meg azzal, hogy rámutat a hiba okára, hanem új és izgalmas módszereket tanít saját szándékaink megértésére és kezelésére. Segít kikerülni az emberi elme szerkezeti hiányosságát és képessé tesz az életed szinte bármely területére vonatkozó terveid végigcsinálására.

Steve Levinson, Ph. D. klinikai pszichológus, több mint harminc éves gyakorlattal, valamint feltaláló, tanár és tanácsadó, aki pszichológusi és feltalálói tehetségét ötvözi azzal a szenvedélyével, hogy segítsen egyéneknek és szervezeteknek terveik végigcsinálásában.
Pete Greider, M. Ed. tanácsadó, aki sportolóknak és vállalkozóknak segít leküzdeni a csúcsteljesítmény elérése előtt tornyosuló akadályokat. Ügyfelei közé tartozik az Orlando Magic kosárlabda-csapat, a State Farm Insurance és a General Electric. Népszerű vitaindító előadó, többek között az Exxon és az Amerikai Kereskedelmi Kamara rendezvényein.
 

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2011
Oldalak száma 204
Kötés puha fedeles
Fordító Bayer Antal

Vélemények

4.67
9 értékelés
5
(6)
4
(3)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 04. 06.
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 20.
| 4 / 5 csillag!
2019. 02. 21.
A könyv tartalma abszolút hozza a tőle elvártakat. Nem csalódtam, sok értékes információval gazdagodtam általa.
| 4 / 5 csillag!
2019. 02. 13.
Nagyon hasznos könyv, jól rátapint a dolgok lényegére, hogy is működik az ember.
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 02.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2018. 12. 18.
Mindig is voltak céljaim, de valahogy sosem tudtam igazán átütő eredményeket elérni.
Ez a könyv abban segített, hogy megértsem, hogyan is mükődik az elme, és hogy végre hogyan tudom elérni a céljaimat az elme segítségével és ne ellenem dolgozzon.
Észbontó, brutális, és tuti, hogy feltüzel
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 03.
A könyv sok hatékony stratégiát mutat be példákon keresztül. Ezt várják el tőle és szuperül hozza is! Választ kapsz a kérdésedre, hogy hogyan veheted kézbe az irányítást, ami genetikailag nem nálad van.
De! Amiért mindenképp érdemes elolvasni az az elméleti része. Nekem legalábbis ez adta a legtöbbet. Végre esélyt kap az Ego, arra, hogy megértse, semmire nem megy a „Veled van a baj” hozzáállással, hogy a Tudatos Én és az Elme örök harca, miként határozza meg az itt eltöltött életedet és annak minőségét. Köszönöm az ajánlást, elgondolkodtató írás volt! Biztos, hogy újra olvasom! :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 09.
Nagyon tetszett a könyv. Igazából nincs benne bonyolult, és vállalhatatlan dolog, csak néhány apróság, amivel be tudjuk csapni az elménket a siker érdekében. Olvasmányos, tele van sztorikkal történetekkel. Az egyik részen hangosan nevettem, mert teljesen bele tudtam élni magam a szituációba, a családom megkérdezte, hogy mit olvasok. Nekik is felolvastam azt a kis részt, és utána együtt nevettünk :-)
| 4 / 5 csillag!
2016. 11. 01.