Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Earl Nightingale: A legnagyobb felfedezés

Ár:
3.990 Ft (3.800 Ft + ÁFA)
1082
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (9)

A könyv elvezet történeteken, párhuzamos sztorikon keresztül az igazi felismeréshez, hogy cselekedeteink gyökere a gondolatainkban rejlik. Az igazi vetés-aratás törvénye.Nem fogunk mást aratni, mint amit elvetünk. Legyen az a pozitív gondolkodás, céltudatosság, a másokért tett jó cselekedet szándéka, a kiváló hozzáállás. Sokan bonyolultnak és megoldhatatlanak tartják az elménk alakítását. A könyv rávilágít arra, hogy nem könnyű, de egyátalán nem lehetetlen. 

Számomra igazi élvezet volt a sorokban elmerülni és biztonságban kievezni a mindennapokba úgy, hogy természetesnek és megvalósíthatónak tartottam minden gondolatot, amivel a szerző megajándékozott. Olyan „droghoz” juttatott, amiről nem szeretnék leszokni!

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Vagy IDE kattintva letöltheti ezt
a részletet PDF formátumban is!

„Azzá válsz amire a legtöbbet gondolsz” – hangzik az örök igazság Earl Nightingale-től. A könyv rengeteg példán keresztül végigvezet azon a tanulságon, hogy cselekedeteink gyökere a gondolatainkban rejlik! Ha kíváncsi vagy a további példákra, és hogy megváltoztasd gondolkodásmódodat, akkor erősen ajánljuk a könyv többszöri áttanulmányozását!


Kérdezheted ki Earl Nightingale? Mit tudunk mi magyarok tőle tanulni? Nos, sokáig nem értettem, hogy miért tartják őt mentoruknak az amerikai üzleti önfejlesztés nagymesterei – Brian Tracy, Zig Ziglar, Bob Proctor, Dan Kennedy és Jeffrey Gitomer! Míg egy napon kezembe nem került A legnagyobb felfedezés, s minden világossá vált. Igen, Earl Nightingale a mentorok mentora, mivel nagyon egyszerű és könnyen érthető stílusban mutatja be és tanítja meg nekünk, hogyan válsz azzá, amire a legtöbbet gondolsz! Én most arra gondolok, hogy Te nagyon értékesnek és hasznosnak fogod találni e könyvben rejlő tanításokat, és képes leszel megvalósítani minden álmodat!” 

Pongor-Juhász Attila, a könyv szaklektora - www.pja.hu


„A könyv címe rendkívül találó, mert ismét felfedezteti velünk a legnagyszerűbb dolgot, hogy életünk, sorsunk alakulása a gondolatainktól függ. Ez pedig mindenkinek sajátja. Lehet formálni, alakítani de elveszíteni nem lehet.  

Azért tanulságos olvasmány, mert elvezet történeteken, párhuzamos sztorikon keresztül az igaz felismeréshez, hogy a cselekvéseink gyökere a gondolatainkban rejlik. Az igazi vetés-aratás törvénye! Nem fogunk mást aratni, mint amit elvetettünk. Legyen az a  pozitív gondolkodás, céltudatosság, a másokért tett jó cselekedetek szándéka, a kiváló hozzáállás. Sokan bonyolultnak és néha megoldhatatlannak tartják az elménk alakítását. 

A könyv rávilágít arra, hogy igen is megtehető, nem könnyű, de egyáltalán nem lehetetlen. A számos történet, kedves anekdota teszi igazán „emészthetővé” és élvezhetővé. 

Ajánlom mindazoknak, akik erőt kívánnak meríteni ahhoz a bátorsághoz, ami gondolataik megváltoztatásához szükségesek. Ajánlom azoknak, akik megerősítést keresnek okos gondolataik és cselekedeteik jelentőségének. Ajánlom a kétkedőknek, akiket kétségeik ejtik rabul és szenvednek a szokásaik eredményétől. Végül mindazoknak ajánlom, akik az olvasás kellemes időtöltése mellett tapasztaltabbak akarnak lenni a tegnapnál anélkül, hogy kívülről meglátszana az író több évtizedes tapasztalata a gondolat és a gondolkodás erejéről.  

Számomra igazi élvezet volt a sorokban elmerülni és biztonságban kievezni a mindennapokba úgy, hogy természetesnek és megvalósíthatónak tartottam minden gondolatot, amivel a szerző megajándékozott. Olyan „droghoz” juttatott, amiről nem szeretnék leszokni!” 

Tonk Emil üzleti író, Az Üzleti Patika könyvsorozat szerzője

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2012
Oldalak száma 232
Kötés puha fedeles
Fordító Dufka Hajnalka

Vélemények

5.00
9 értékelés
5
(9)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 09.
Szenzációs olvasmány!!! Csak ajánlani tudom, bár még nem olvastam végig!!!
Igazi kincs!!!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 04.
Könnyen emészthető szerzemény, elgondolkodtató észhez terítő gondolatokkal. Csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 20.
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 02.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 31.
Élmény volt olvasni! Könnyen emészthető, elgondolkodtató gondolatok, kérdések, melyek "észhez térítenek". pozitív ember könyvtárába kötelező darab! Segített még pozitívabb embernek lenni.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 18.
Tényleg azzá válunk amire a legtöbbet gondolunk, fantasztikusan könnyű, érthető könyv és emelett pedig brutálisan átformálja a gondolkodásmódot.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 04.
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 22.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 27.
Kitünö