Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

S. Levinson és P. Greider

Steve Levinson Ph.D pszichológus, feltaláló és vállalkozó. New Yorkban született és nevelkedett. Pszichológiából szerzett alapdiplomát a Queens Collegeben, majd klinikai pszichológiából doktorált a Rochesteri Egyetemen. Harminc éve irányít egy innovatív mentálhigiénés programot Minnesotában. Dr. Levinson pályája nagy részében a végigcsinálás problémáját tanulmányozta. Ő találta fel a MotivAider nevű elektronikus eszközt, amely segít az embereknek következetesen végigvinni a szándékaikat. A MotivAidert világszerte használják cégek, iskolák, egészségügyi intézmények és magánszemélyek is. Dr. Levinson népszerű előadó és tanácsadó, aki pszichológusi és feltalálói tehetségét ötvözi azzal a szenvedélyével, hogy segítsen szervezeteknek és magánszemélyeknek végigvinni a szándékaikat.

Pete Greider M.Ed. Amerika szerte imsert szakértője a csúcsteljesítmény pszichológiájának. Sportpszichológiai tanácsadóként dolgozott az Orlando Magic kosárlabda-csapat mellett és több olyan országos jelentőségű cégnél volt konzultáns, mint a General Electric és a State Farm Insurance. Az általa vezetett Breakthrough Coaching program keretében vállalkozóknak és nagyvállalati vezetőknek segít a lehető legtöbbet kihozni a képességeikből. 1998 óta irányítja azt az általa kifejlesztett programot is, amely a mai napig a Northwestern Mutual Financial Network több mint 300 menedzserét és vezetőjét képezte ki és minősítette a Breakthrough Coaching keretén belül. Mr. Greider vitaindító előadóként is dolgozik, ügyfelei közé tartozik az Exxon, a Northwestern Mutual Life, a Million Dollar Round Table és az Amerikai Kereskedelmi Kamara. Kommunikációból szerezett alapdiplomát a Michigan State University-n, mad mesterfokú tanári végzettséget a New Hampshire-i Egyetemen.

Rendezés:
Nézet: