Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Rendezvényeink

Imádjuk a könyveket, de azt is tudjuk, milyen fontosak a személyes kapcsolatok, és milyen elementáris lendületet adhat egy magával ragadó előadót élőben látni a színpadon.

Rendezvényeink előadói Pongor-Juhász Attila mellett mindig az adott téma elismert hazai és nemzetközi szakértői. Hallgatóink pedig azok a kezdő vagy épp haladó vállalkozók, akik nem csak vágyni akarnak egy sikeresebb és boldogabb életre, de meg is akarják valósítani azt.

Ha te is fontosnak tartod, hogy akinél tanulsz ne csak elméletben, de gyakorlatban is helyt állt szakember legyen, ha szeretnél minőségi vállalkozói társaságban kapcsolatokat építeni, válassz alábbi rendezvényeink közül és találkozzunk személyesen, akár már holnap! Kattints a képre és nézd meg most!

Nincs a keresési feltételednek eleget tevő termék.