Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna és Pongor-Juhász Attila: A profitmaximalizáló vállalkozó

Ár:
5.990 Ft
4.552 Ft (4.335 Ft + ÁFA)
így a kedvezményed: 24%
Az akció időtartama:
2023. 12. 04. - 2024. 01. 02.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
213
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)

Idézet a könyvből:

"Mi szükséges ahhoz, hogy egy vállalkozó maximalizálni tudja a profitját?"  "Erre a kérdésre nekem egy speciális válaszom van. Mégpedig az, hogy egy vállalkozónak négy területen szükséges fejlesztenie magát ahhoz, hogy profitját maximalizálni tudja: 1. az ehhez szükséges tárgyi tudás megszerzésével  2. az ehhez szükséges attitűd kialakításával  3. az ehhez szükséges készségek elsajátításával  4. az ehhez szükséges szokások kialakításával. Mint látod a profitmaximalizálás - szerintem - egy mentális felkészültségi állapot."

Ha szívesebben hallgatnád a könyvet vásárold meg a VOIZ hangoskönyvtárban

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Magyar cégvezetők véleménye a könyvről:

"Én nem akarom elhinni! Nem akarom elhinni, hogy Magyarországon nem lehet sikeresen vállalkozni. Nem akarom elhinni, hogy itthon nem lehet tisztességesen megélni. Nem akarom elhinni, hogy profitod csak akkor marad, ha hazudsz az adóhivatalnak, ha tisztességtelen vagy a beszállítóiddal, ha kizsákmányolod az alkalmazottaidat. Én arra vállalkoztam, hogy valami jót adjak a vásárlóimnak, jó fizetést és jó körülményeket a munkatársaimnak, jó életet a családomnak és magamnak. Ez a könyv, Pongor-Juhász Attila és Böröczky Zsuzsa tan0tásai erőt és hitet adnak, hogy van létjogosultsága itthon is a JÓ célokért működő és ugyanakkor jó pénzt hozó, PROFITÁBILIS vállalkozásoknak."

Erdős Ági - MadeByYou kreatív műhely - www.madebyyou.hu

" A könyv valóban olyan alapismereteket ad át a vállalkozások tulajdonosai és vezetői számára, melyeket ha alkalmaznak társaságaik mindennapi életében, akkor azon tudatos vállalkozók közé kerülnek, akik versenyelőnyt kovácsolnak a könyvből megszerzett tudásukból."

Kiss-Orosz László - okleveles ellenőrzési adószakértő - www. kiss-oroszlaszlo.hu

"Nézzünk szembe a tényekkel: Kevesen vannak, akik cégük pénz, adó és számviteli ügyeivel is foglalkozni akarnak. Ezen kevesek a SIKERES vállalkozók! Ez a könyv olvasmányos formában ad útmutatást ahhoz, hogy te is sikeres vállalkozóvá válj!"

Dancs Attila - www.startupinvest.eu

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2015
Oldalak száma 155
Kötés puha fedeles

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 31.
Hasznos mindazoknak, akik nem tanultak pénzügyi ismereteket még és nehezen igazodnak el a fogalmak között. Attila bevezetője igazán olvasmányos, érdekes, imádtam minden oldalát. A könyv többi része számomra eleve ismert volt, elolvastam, azonban ebből kifolyólag sajnos nem mondott újat. Ebből a szempontból picit csalódtam :(, mert nem kaptam újat . Ettől eltekintve kötelezőnek tartom minddn vállalkozni vágyónak, akitől messze áll a pénzügyek világa.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 23.
Hasznos és könnyedén emészthető
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 02.
Nagyon jól összefoglalja a pénzügyi információkat a laikusok számára is érthető módon!
A könyvet már korábban olvastam, most ajándékba vásároltam meg a saját könyvelőmnek:-)))
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 26.
Jó ötletek vannak a könyvben.

Hasonló termékek

4.990 Ft 3.792 Ft
3.990 Ft 3.032 Ft
2.990 Ft 2.272 Ft
6.990 Ft 5.312 Ft