Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Pongor Vállalkozói Tippek - Előfizetői Archívum

Mosolygós napot!

 
Üdvözöllek a Pongor Vállalkozói Tippek Előfizetői Archívumában!

Lemaradtál esetleg egy korábbi számról? Újra szeretnéd olvasni valamelyik tippemet?
Akkor ne keress tovább, ezen az oldalon az összes, eddigi számunkat elolvashatod:

  

 

A mai Pongor Vállalkozói Tippekből megtudhatod mi volt az a gyakorlat aminek az elvégzése után óriási nyugalom szállt meg és csak mosolyogtam :) 

Kattints, és tudd meg minek hatására kezdtem el az életem történéseire más szemmel nézni. Végezd el Te is ezt a különlegesen felemelő gyakorlatot!

Mivel közeledik az évvége, egy rövid - 3 részes - tréningsorozattal jelentkezem innen a napsütéses Sydneyből! Ezeket a gyakorlatokat 2007 óta minden évben, karácsony körül, de még az óévben elvégzem. Nagyon fontos, hogy még az IDÉN, 2013-ban végezed el ezeket a gyakorlatokat!

Klikkelj ide a feladat részletes leírásához, és azonnal végre is hajthatod ezt a nagyon hasznos feladatot még az újév kezdete előtt! 

Érdekel, Te miért nem tartozol még a gazdagok közé? Lehet, hogy a baj a szokásaiddal van! Gyere, ellenőrizd le a valaha készült legjobb összesítést!

A mai Pongor Vállalkozói Tippek első részében megnézünk 2 olyan Facebook faktort, mellyel fellendítheted a közösségi oldalad! Már nincs mit tenned, fel kell zárkóznod ha nem akarsz végleg lemaradni! 

Nehezen építesz kapcsolatot? Szükséged lenne a networkingelésre, de introvertált és visszahúzódó vagy? A mai Pongor Vállalkozói Tippekben elárulok Neked 4+1 egyszerű módot, mellyel nem kell a csapat középpontjába kerülnöd! Itt az ideje, hogy kihasználd a kapcsolatépítés adta új lehetőségeket. 

Úgy viselkedsz akárcsak a sikeremberek? Megadod magadnak a kellő pihenő időt és a kikapcsolódást is?

Ha még van mit fejlődnöd a szokásaid illetően a mai Pongor Vállalkozói Tippek Neked valók! Másodpercek alatt elsajátítható sikerszokásokra tehetsz szert! Kezd kicsiben, hogy megalapozd a későbbi szokásaid berögződését. Adj magadnak legalább 21 napot! 

Még mindig rengetegen gondolják, hogy elmúlt évtizedek legnagyobb gazdasági válságának közepén vagyunk. Te mit gondolsz erről? Azonosulsz a problémával vagy inkább lehetőséget látsz benne?

Most megtudod az én véleményem! Ha milliomos észjárással gondolkodsz, akkor azt mondod: Több millió lehetőséget látok! És bizony ez a helyes hozzáállás! Ha Te még nem így gondolod, mindenképp olvasd el a mai Pongor Vállalkozói Tippet, melyben leírok 3 kulcslépést a jól menő, személyes gazdagsághoz!

Egy nagy adag azonnali hatástöbbszörözés a mai Pongor Vállalkozói Tippekben! Mikor gondolkoztál utoljára, hogy csinálj a vállalkozásodból vállalatot? Hogy hozz létre önműködő rendszereket? Most itt az ideje, hogy újra elővedd ezt a témát! Válassz ki 3 fő területet és szervezz egy meetinget a csapatoddal! Beszéljétek át a fő célokat, forrásokat és eszközöket!

Most megmutatok, 3+1 elengedhetetlen szokást, hogy meg tanulj nyerni! Gondold csak végig, biztos van olyan barátod, ismerősöd, aki egyszerűen sosem veszít! Hogy csinálja? Ez bizony nem született tehetség, hanem megtanulható és fejleszthető szokások kialakítása!

  

Ne csak egy posztot tölts be a bandában, legyél Te az értékesítés rocksztárja! Ha kíváncsi vagy, mitől válik valaki elképesztően sikeres és keresett sztárrá, és mit tudsz ebből átvenni, hogy szuper értékesítő legyél, akkor olvasd el a mai Pongor Vállalkozói Tippeket!

Ma négy olyan sikerstratégiát fogok bemutatni Neked, amit már holnap reggeltől alkalmazhatsz, gyakorolhatsz és szokásoddá alakíthatsz! Többek közt szó lesz arról, miért kell az ösztöneidre hallgatnod, hogyan vállalj magasabb kockázatot vagy zárd ki magad a középpontból, ezáltal alkotva valami igazán nagyot!

A mai Pongor Vállalkozói Tippekben megmutatom Neked a szokások gyökereit. Azonosítsd be a kiváltó okokat így sokkal könnyebb lesz új szokásokkal felülírni a régieket! 

Bemutatom a legnépszerűbb és a szokatlanabb értékesítési csatornákat, melyekből akár ugyanolyan jól vagy még jobban profitálhatsz! Írd össze a saját csekklistádat és elemezd ki az értékesítési csatornáid a mai Pongor Vállalkozói Tippekkel!

A mai Pongor Vállalkozói Tippekben megmutatom azt a 4,5 árulkodó jelet, melyből látni fogod, ha valami nincs rendben a csapatoddal! Te, mint a cég vezetője kézben kell tartanod és vezetned kell őket minden helyzetben! Tekints más szemmel a csapatod működésére, a mai Pongor Vállalkozói Tippek segítésével!

Rég ejtettünk szót az időgazdálkodásról, pedig nyáron igazán kifizetődő minden szabadidőd a családoddal a szabadban tölteni! Te meg tudod teremteni magadnak az ehhez szükséges időt? A mai számban olyan rövid tippeket mutatok Neked, mellyel legalább napi 30 percet spórolhatsz!

Az önjáró vállalkozás intő jeleiről szóló cikkemre rengetegen írtatok visszajelzést, ezért most itt a második rész, azaz 6+3 recept az önjáró vállalkozás megalkotásához! Remélem az első cikk óta elkezdtél dolgozni a vállalkozásodon és egyre több szabadidőd van a tényleges fejlesztésekre koncentrálni! Ha nem, gyere és olvasd el, melyik 6 intő jelre kell figyelned!

Most nem egyszerű példákkal, hanem konkrét alkalmazási technikákkal mutatom meg, mik az alapvető elvárások, melyeket, ha teljesítesz, 100%-ban működő passzív jövedelemforrásokra teszel szert.  Ha többszörös M3-as jövedelmekre vágysz, gyere és olvasd el a mai Pongor Vállalkozói Tippeket!

Rengetegen vágynak a gazdagságra, a pénzügyi függetlenségre, de kevesen gondolkoznak M3-as passzív jövedelmekben. Vajon miért? A helyzet az, hogy minden ilyen típusú jövedelem a kreativitásunk és a gondolkozásunk kulcsa! Ha Te is többszörös M3-as jövedelem tulajdonos akarsz lenni, gyere és olvasd el a mai Pongor Vállalkozói Tippeket!

Gondoltad volna, hogy állandóan értékesítesz? Egy tárgyaláson, az ügyfél előtt, a munkatársaid előtt, de még a családodnak is eladod, miért éppen Franciaországba menjetek nyaralni! Ezért a mai Pongor Vállalkozói Tippek rovatban a személyes értékesítés a téma!

Mi más lehetne a Pongor Vállalkozói Tippek első témája, mint minden kisvállalkozó álma, egy igazi önjáró vállalkozás építése! Amióta napi kapcsolatban vagyok sikerre vágyó, fejlődni akaró és már sikeres vállalkozókkal, tudom, hogy ez az igazi cél, melyre minden vállalkozó vágyik...