Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Pongor Vállalkozói Tippek - 19. szám

   
Íme, a mai Pongor Vállalkozói Tippem

 

Milyen győzelmeidre vagy büszke 2013-ban?​

 

Most még a karácsonyi rohanásban vagyunk, pörgünk ezerrel, még be akarjuk pótoni mindazt, amire az előző 11, 5 hónap nem volt elegendő.

De, itt az idő szépen lassan lecsendesedni, végiggondolni és kiértékelni az idei évet.

 

2007-ben csináltam meg legelőször ezt az alábbi zseniális gyakorlatot. Azóta is minden év vége felé elvégzem, hogy ebből is inspirációt merítsek a következő, még sikeresebb évemhez. Nekem nagyon bejött és azoknak a tanítványoknak is, akiknek eddig megtanítottam már!

Készen állsz?

 

Tehát a módszer a következő:

 1. Teremts magadnak min. 1-1,5 óra zavarás mentes környezetet! Se család, se mobil, se internet, senki és semmi csak magad.
   
 2. Vegyél elő A4-es fehér lapokat, színes tollakat és kihúzót! A Mindstorming módszert javasolom Neked. Ez abból áll, hogy az A4-es üres lapot álló formátumban elhelyezed az asztalodon (nekem egy fotelben ülve, térdemen egy nagy kemény fedelű dossziéval jobb ihletés jön...) és a lap tetejére felírod a következő kérdést:

Milyen Győzelmeimre vagyok büszke 2013-ban?

 1. És elkezded kiírni magadból az idei, 2013-as győzelmeidet, és meg sem állsz, míg a 20 darabot le nem írsz a papírra. Az első 5-7 még elég könnyen fog menni, a következő 10 már nehéz lesz, de az utolsó 2-3 lesz a legnehezebb.
   
 2. Kérlek, ne add fel, hidd el olyan fantasztikus élményben lesz részed, amiért megéri ez a kis elmetorna. Mi lesz a Mindstoring eredménye számodra? Büszkeség, önbizalom, hit magadban, tetterő és hihetetlenül elégedett leszel, melyet kérlek raktározz el magadban!
   
 3. Ha belejössz, akkor ne állj meg 20-nál! Hanem addig folytasd, amíg még jönnek az újabb és újabb szuper dolgok, eredméynek, amelyeket idén 2013-ban értél el!
  ​  
 4. Légy BÜSZKE magadra! Ezek az eredmények fogják megadni Neked a következő 2014-es évedhez a hitet, önbizalmat és inspirációt, hogy Neked is még jobb, még több sikered legyen égy év múlva ilyenkor!

 

Hajrá, teremtsd meg magadnak ezt a 1-1,5 nyugodt órát! Hidd el megéri!

A Te üzleti sikereidért!

Attila

 
Ui: Jövő vasárnap a következő Pongor Vállalkozói Tippekben érkezik a következő évzáró gyakorlatom. Addig csináld meg a mait, hogy ennek energiájával tudd a következőt végrehajtani!

  

 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: vallalkozoi_tippek pvt_archivum