Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Pongor Vállalkozói Tippek - 17. szám

   
Íme, a mai Pongor Vállalkozói Tippem

 

Zárkózz fel és körözd is le a konkurenciád a közösségi hálózatokon! Használd az alábbi 2 Facebook faktort, hogy profitálhass az egyik leghatékonyabb hírterjesztési rendszerből!

A legnagyobb online forradalom az életünkben éppen most zajlik, az ujjhegyünk alatt! Az új online technológiáknak csak egy törekvése van, megkönnyíteni és felgyorsítani a kommunikációt és az együttműködést az emberek között.

Az üzleti modellekben már külön rész alapjául szolgál, csak a kommunikáció! Hisz nem elég a szuper ajánlat, ha nem tudnak róla az emberek. A közösségi oldalak egyik legfőbb előnye, hogy bármikor és bárhonnan hírverést csaphatsz az új termékednek, szolgáltatásodnak, szavaztathatod őket, ajándékokat sorsolhatsz ki és még megannyi lehetőséggel szórakoztatod a célközönséget!

Nagyon naiv hozzáállás lenne, a Facebookot vagy egyéb közösségi oldalt kizárnod a marketing kommunikációdból. Több mint 1 milliárd ember tagja a Facebooknak világszerte – különböző életkorral és demográfiai jellemzőkkel, melyekről a statisztika ingyenesen elérhető számodra! Szinte egy gombnyomással megtalálhatod a barátaid, akiknek szükségük van a termékeidre, szolgáltatásaidra vagy az üzleti ötleteidre!

  

Facebook faktor 1: Alakítsd ki a márkád!

Mit gondolnak rólad?

A kezdés legyen ugyanaz, mint, amikor a céged alapítottad. Határozd meg startégialigal milyen képet akarsz kialakítani a cégedről, magadról. Ma a vevők igazi embereket keresnek, akikkel azonosulni tudnak, és akikben megbízhatnak. Te megfelelsz ennek az igénynek?

Az internetes megjelenés egyenlő a márkaépítéssel. Ha ezzel nem foglalkozol az is egy döntés.

 

A tartalmaddal értéket adsz?

Hogy tekintenek rád az olvasók miután elolvasták az információkat vagy megnézték a fénykép és video galériád?

 

Érdekes vagy? Profi? Naprakész?

Mások észrevételei nagyon jó visszajelzés lehetnek a számodra! Ha olyan témát, kérdést dobsz fel releváns információkat gyűjthetsz a célközönségedtől!

 

Facebook faktor 2: Listaépítés!

Minél nagyobb lefedettség, annál nagyobb konverzió! Ezt tartsd szem előtt, amikor listaépítő játékokat indítasz. Határozd meg mennyit vagy hajlandó fizetni egy vevőért, milyen hosszú a várható élettartama és milyen értékben vásárol. 

 

 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: vallalkozoi_tippek