Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Pongor Vállalkozói Tippek - 14. szám

   
Íme, a mai Pongor Vállalkozói Tippem

 

A kulcs a jóléthez, hogy helyesen válaszd meg a hozzáállásod és a reakcióidat a jelenlegi környezetedre. Találd meg a jó és pozitív helyeket és lehetőségek millióit találhatod meg!

Még a legoptimistábbaknak sem nehéz elveszíteni a reményt, amikor a média azt sulykolja, hogy válság van. A valódi kérdés, hogy a gazdaság általánosan szenved, vagy csak a te személyes gazdaságod szenved-e? De Neked erről nem kell tudomást venned! Ne hagyd, hogy mások által keltett hamis képzetek befolyásolják a gondolataid.

Gondolj bele: megvan a saját életfelfogásod, hitrendszered, szokásaid és eredményeid. Máshogy tekintesz a dolgokra, mint bárki más – miért ne lenne a gazdaságod hasonlóan egyedülálló?

A három kulcstényező, aminek tudatában biztos lehetsz, hogy a személyes gazdaságod jól megy: az észjárásod, a cash flow és a modern üzlet. Nézzük őket egyenként!

 

Észjárás   

Mindig tartsd a fókuszt a lehetőségeken a problémák helyett! Én ezt pozitív fókusznak nevezem, mert minden nehézségből és felmerült problémából profitálhatsz! Ha mást nem is, de megtanulhatod a leckét és legközelebb már könnyedén lépsz tovább a sikered felé. Ne hagyd, hogy az akadályok, nehézségek és a rossz hírek a médiában vagy a környezetedben befolyásoljanak!


Cash flow   

Ha befektetésről beszélünk, először meg kell értened a befektetés elveit és stratégiáit! Ne csak az eszközök értéknövelésére koncentrálj, hanem arra, hogy pozitív cash flow-t érj el.


Modern üzlet   

Soha nem rossz ötlet saját vállalkozásba kezdeni! Legyél gondos a vállalkozásoddal kapcsolatban, de ne törekedj a tökéletességre! Ha meg van, az elhatározásod csináld, és a többi jön magától! Elégedj meg a 80 % - kal is, és fejleszd fokozatosan!

 

A vállalkozásod szolgálja ki az embereke igényeit, törekedj hasznos szolgáltatás nyújtására és mindezt tedd legendásan! A legfontosabb, hogy naponta gyakorold a pozitív fókuszt, koncentrálj arra, hogy növeld az eladásod! A siker a hozzáállásról, a tudásról, a tanulni és fejlődni akarásról szól! Keress lehetőségeket és vonj be olyan embereket, akik jól végzik a dolgukat, modellezd ezeket az embereket és tanulj tőlük!

Gondolkodj gazdagon! Ha megváltoztatod az észjárásod, és egy olyat alakítasz ki, ami támogatja a sikereidet, a személyes gazdaságodnak nem lesz választása: Virágoznia kell!

 

Amennyiben többet akarsz tudni a Milliomos Észjárás elsajátításáról, akkor

figyeld az e-mailed, mert hamarosan
egy meglepetéssel jelentkezem!

Amennyiben még nem vagy feliratkozva a Pongor Vállalkozói Tippekre
akkor most IDE kattintva megteheted, hogy ne maradj le semmiről se!

 
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: vallalkozoi_tippek pvt_archivum