Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Pongor Vállalkozói Tippek - 13. szám

   
Íme, a mai Pongor Vállalkozói Tippem

 

Tartsd szem előtt a céged fejlesztési ügyeit! Tűzz ki a csapatoddal merészebb, nagyobb célokat, melyeket még idén elértek! Pezsdítsd fel az év utolsó harmadának bevételeit az alábbi azonnal alkalmazható lépésekkel!

   
Megfelelő gondosság

Ma reggel ellenőrizz le néhány fontos üzleti területet, amit elmulasztottál vagy hanyagoltál az utóbbi időben! Hogy állnak a pénzügyeid? Eléritek az év végére kitűzött célt? Hozz össze egy találkozót a könyvelőddel és beszéljétek át a legfontosabb mutatószámaitokat! Tartsd, a kezed a céged ütőerén ezzel megelőzheted a problémákat!

   
Menj vakmerően előre!

Mindig csak a biztonságra törekedsz? Ha nem kockáztatsz a növekedésed el fog maradni attól, ami a cégedben van! Élj a lehetőségekkel, és na ragaszkodj a biztos talajhoz! Van Facebook oldalad? Tegyél ki egy ütős, véleményvezér posztot holnap reggel. Írj pl. az új termékeidről/szolgáltatásaidról vagy ossz meg egy képet/videót. Meglátod a vevőid reagálnak a törősédre és a meglepetésére!

   
A stressz mentesség stratégiája

Itt az idő, hogy magadra figyelj, leginkább az egészségedre! Ne a betegség miatt kelljen otthon maradnod! A megfelelő diéta és rendszeres táplálkozás segít, h megnyugodj. Tankolj fel gyümölcsökkel, magvakkal és vitaminokkal, és kapcsolj ki! Menj le az edzőterembe, vezesd le a feszültséget, és meglátod, már ma jobban fogsz aludni!

 
Ha eltört, javítsd meg!

Változtasd meg a védekező cégpolitikákat – ahogy szükséges. Nevezz meg két kulcs folyamatot, amit fel kell turbóznod és dolgozz ezeken a csapatoddal holnap délelőtt! Tervezzetek meg egy pontos akciótervet, ki és mit fog tenni, hogy a két terület a lehető legnagyobb minőségi, hatékonysági vagy éppen mennyiségi javulást érje el! Ne feledd, mindig lehet hova fejlődni!

 
Egyszerre csak egy lépés

Jegyezz fel egy kisebb célt, mint amit az előző részben kitűztél és dolgozz ezen a holnapi nap folyamán. Amint elérted, tűzz ki egy újabb kisebb részcélt!  A folyamatos sikeres teljesítményed előre fog hajtani, lendületbe hoz és segít, hogy fókuszod a nagy célodon tartsd!

 

Amennyiben többet akarsz tudni a vállalkozás fejlesztésről figyelmedbe ajánlom:

Verne Harnish:
​Rockefeller Üzleti Gondolkodása

című könyvet, mely Dr. Kürti Sándor egyik kedvence és ami könnyen alkalmazható 
eszközöket nyújt jó stratégiai döntések meghozatalához!

 

 
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: vallalkozoi_tippek