Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Pongor Vállalkozói Tippek - 12. szám

   
Íme, a mai Pongor Vállalkozói Tippem

 

Tanulmányozd a győztesek alábbi 3+1 szokását, és építsd be a napi rutinjaid, gondolataidba! Adj magadnak legalább 31 napot, a berögzülésre, és fogadd el, hogy nyersz…MINDIG!

1.  A győztesek elkötelezettek a munkájuk iránt.

Te hogy tekintesz a vállalkozásodra? Munka vagy inkább szenvedély? Szenvedély nélkül nem sikerülhet elérned azt, amit elterveztél. A sikertelen vagy inkább gyakran kudarcot valló emberek közös tulajdonsága, hogy általában külső motiváló forrásokra támaszkodnak. Nem keresik meg, mi az valójában, ami egy BELSŐ hajtóerőt, szenvedélyt ad nekik.  Ne várj arra, h valaki vagy valami motiváljon. Így mindig csak más céljainak megvalósítását szolgálod, nem pedig a saját győztes utadat járod. A pénz nem motivál,  – akkor sem ha sokan a sikert a gazdagsággal azonosítják. Ha a munkád a szenvedélyed, többé nem munkaként fogod fel.
 

2. A győztesek értékelik a győzelemhez vezető utat

Sokan hajlamosak túlértékelni magát a győzelmet, miközben figyelembe sem vesszük a hozzá vezető utat. Pedig az igazi nyertes szokással rendelkező emberek számára az érték és az elégedettség az előkészülethez tartozik. Mivel cselekvés nélkül nem pottyan elénk a siker, nagyon fontos, hogy tudatosan figyeljük a haladást, minden nap végiggondoljuk milyen apró győzelmeket értünk el a nagy célunk felé! A győztesek az erősségeikre koncentrálnak nem a gyengeségeikre. Az erősségeidet fejleszteni kell. Mindenkinek van, amiben a legjobb lehet – csak meg kell találni, mi az.
 

3. A győztesek a belső győzelemre fókuszálnak, mint a külsőre

Ha nyerni akarsz, a belsődre kell koncentrálnod! Nem elégedhetsz meg a külsőséges „sikerekkel”, melyeket tévesen azonosítunk a boldogsággal. Ezeket inkább csak tartsd meg jutalomként. Törekedj arra, hogy amit a világ felé mutatsz egy harmonikus és nyugodt kép legyen! Ha elégedett vagy önmagaddal és tisztában vagy az értékeiddel óriási lépést teszel saját győzelmed felé!
 

+1  A győztesek nem tágítanak a sikerhez vezető útról

Senki sem ismeri a győzelemhez vezető nyílegyenes utat! Amíg eléred a célod, többször kilengsz, esetleg letérsz az útról, ez teljesen normális. De fel kell ismerned, ha egyre csak távolodsz a célodtól! Ebben segít, ha minden nap visszagondolsz, mi mindent tettél a sikered érdekében! A megfelelő úton kell maradnod! Szeretjük az egy éjszaka alatt lezajló sikereket, de a valóságban ez nem így működik. Ha állandó nyertes szeretnél lenni, minden nap dolgoznod kell. A siker kulcsa a nyerés szokásának fejlesztése.

 

Amennyiben többet akarsz, tudni a győztesek szokásairól, ajánlok a figyelmedbe két szuper alapkönyvet:

Bob Proctor: Nem a pénz boldogít és
​Napoleon Hill: Gondolkodj és Gazdagodj

című gyakorlati tippekkel ellátott nagysikerű bestsellereket!

 

 
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: vallalkozoi_tippek