Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Pongor Vállalkozói Tippek - 11. szám

   
Íme, a mai Pongor Vállalkozói Tippem

 

Képzelj magad elé egy rocksztárt! Te is lehetsz az értékesítés élő legendája a lenti tanácsokat megfogadva, hisz egy jó értékesítő ugyanolyan tehetséggel és kitartással rendelkezik! Egyik sztár sem kezdi a csúcson, oda el kell jutni!

A legnagyobb dicsőség a csapat legjobb értékesítőjének lenni! Ha példát mutatsz a csapatodnak, egy olyan értékesítői gárdát hozhatsz össze, mellyel messze felülmúljátok a konkurenciád!

Mindenki a legjobb akar lenni, de csak néhányan vívják ki maguknak ezt a státuszt! Sokakban megvan a tehetség, sokan 1-2 hónapig a ranglétra tetején vannak, sokan elsők lesznek, majd kiégnek. Te hol vagy a TOP 100-as listán?

Ha rock sztár vagy, az sok mindenre enged következtetni:

  • Kivételes tehetséggel rendelkezel, olyan tevékenységet folytatsz, melyet mások nem és példát mutatsz!
  • A rajongóid nemcsak szeretnek, egyenesen imádnak.
  • És ne feledkezzünk meg az önbizalomról. Az értékesítésben elengedhetetlen, hogy megfelelő énképpel és önbizalommal rendelkezz.
  • Emberek ezrei írnak rólad, követnek mint egy jó vezetőt, hisz Te állandóan hozod a megfelelő minőséget, sőt még felülmúlod korábbi teljesítményeid.
  • Mindig megújulsz, új ötlettel, új vevővel gazdagítod az adatbázist.

 

A legtöbb értékesítő úgy gondol magára, mint egy rock sztárra, de nem fedik fel a valódi tehetségüket, hogy összeillesszék a definícióval. Tudod, mi kell ahhoz, hogy igazi legendává válhass?

Visszautasítás, visszautasítás hátán, kétségek, végtelen gyakorlással töltött órák, pletykák, értékesítés, még több értékesítés, végül egy top 1 dal és egy teltházas koncert. Ezek láttán nem meglepő, miért csak olyan kevesen jutnak el idáig. De Neked itt a lehetőséged! Azért vágtál bele a bizniszbe, hogy a csúcsra juss!

De időt kell hagynod magadnak. Türelem kell, mint mindenki másnak és következetesség. Ha feladnád az első kudarc után, Te is csak a kiégett, kedvét vesztett értékesítők közé tartoznál. Nem erre vagy hivatott igaz?

 

Most nézzünk meg pár kérdést, mellyel felfedezheted a benned rejlő sztárt!

  • Hogy használod ki a tehetséged?
  • Mennyire szereted, amit csinálsz?
  • Mennyire keményen akarsz dolgozni?
  • Mennyire tudsz pozitív maradni az akadályok láttán?

 

A sikeredet az határozza meg, hogy milyen keményen dolgozol, és mennyire kötelezed el magad a célod eléréséhez. A siker csak utána jön. Az első lecke, hogy meg tanulj játszani – és ezt a magad módján csináld. Így tudod kialakítani a saját belső pozitív és felemelő érzéseid.

További értékesítési sikertippeket olvashatsz előző Pongor Vállalkozói Tippekben.

 

Amennyiben többet akarsz megtudni az értékesítés fortélyairól, ajánlom a figyelmedbe:

Jeffrey Gitomer : Az értékesítés bibliája

című CSAK NÁLUNK KAPHATÓ könyvet!

 

 
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: vallalkozoi_tippek pvt_archivum