Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Pongor Vállalkozói Tippek - 4. szám

   
Íme, a mai Pongor Vállalkozói Tippem

 

Kövesd az alábbi 6+1 tippet és teremtsd magadnak M3-as passzív vállalkozói jövedelmet! Vegyük sorra mikor érdemes belevágnod!

1. Hozzon magas hasznot!

Ez nagyon fontos szempont. Pont azért M3-as passzív jövedelem, mert a befeketett munkát, beleszámítva minden apró és nagyobb költséget, többszörösen megtéríti.


2. Magas színvonalat nyújtson!

A színvonal nyújtása nemcsak a passzív jövedelmeknél létfontosságú, hanem minden hosszú távú jövedelemforrás alapkövetelménye. Az első, hogy fókuszáljon az ügyfél igényeire és csak ezután következzen a nyert profit. A második, hogy valós szolgáltatást teremts, mely fogyasztói problémákat old meg, időt szabadít fel, vagy éppen kielégíti a vevő sóvárgásait.


3. Járjon jelentős személyes elégedettséggel!

Ezt kicsit a hasznos szolgáltatáshoz kapcsolnám, mert ha a vásárlóidnak értéket és legendás szolgáltatást nyújtasz, az ő elégedettségük a Tiéd is lesz. Legyen szó akár egy DVD-n forgalmazott tréningről, millió egy pluszt és bónuszt tudsz mellé pakolni, mellyel óriási elégedettséget okozol a vásárlóidnak.


4. Tartalmazzon jelentős fejlődési vagy oktatási tényezőt!

Minden kezdet nehéz, szokták mondani. De amint már rendelkezel egy M3-as passzív vállalkozói jövedelemmel, az elmédben tudatosul a siker élménye, és nyitottá válik az új ötletekre, megvalósítási folyamatokra.


5. Legyen könnyen többszörözhető!

Mivel hatástöbbszörözésre törekszünk ez egy nagyon fontos követelmény. Hiába dolgozol vele egyszer, ha utána nehezen tudod sokszorosítani, nem térül meg a befektetett munka, idő és pénz sem.


6. Legyen egyedi!

Mások utánzásával egyrészt mindig a második helyen leszel, mely csökkenti az értéked, hírneved értékét. Ha azonban olyat, alkotsz, amit más még nem, berobbansz a vevőid tudatába és onnan bizony minden másoló konkurenciádnak fel kell kötnie a nadrágot, ha a helyedbe akar lépni!


6+1. Legyen nagyon gyors!

Mivel M3-as passzív vállalkozói jövedelemről van szó, gyorsan kell visszahoznia a befektetést. Ha már csak a tervezési szakasz több hónapba telik, a megvalósításig kifulladhatsz vagy kifogyhatsz az erőforrásaidból. Csináld pörgősen, lendületesen és meglátod, azonnali eredményhez jutsz!

 

Amennyiben többet akarsz, tudni az M3-as passzív jövedelmekről, ajánlom a figyelmedbe:
Napoleon Hill klasszikusát: A Gondolkodj és Gazdagodj című könyvet,
aktualizálva a 21. századra!

 
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: vallalkozoi_tippek