Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Pongor Vállalkozói Tippek - 3. szám

   
Íme, a mai Pongor Vállalkozói Tippem

 

Keress, gondolkozz és teremtsd magadnak M3-as vállalkozói passzív jövedelmeket, melyekkel a pénzügyi függetlenséged és minden gazdagságod megalapozod!

Kérdezheted, hogyan keletkeznek az igazi M3-as vállalkozói passzív jövedelmek?  A válaszom nagyon egyszerű: az emberek gondolkodnak, nyitott szemmel járnak, és a kreativitásukkal beindítják elméjük működését. Csupán az elme képes létrehozni, azokat a termékeket vagy szolgáltatásokat, melyek fantasztikus mennyiségű passzív jövedelmet termel nekünk.

De hogy is néz ez ki a gyakorlatban? Itt felsorolok 6 egyszerű követelményt, mely, ha teljesül, garantáltan szuper M3-as jövedelmi lehetőség előtt állsz! Ez egy rövid kis csekklista, de ha fejben tartod, már az utcán járva-kelve fel fogsz figyelni mások M3-as jövedelmeire, melyből inspirációt, ötletet szerezhetsz!

1, Alacsony a kockázata?

2, Kevés idődet köti le?

3, Kevés menedzselést igényel?

4, Kevés személyes energiádat köti le?

5, Alacsony a tőkeigénye?

6, Nagyfokú gondolkodás előzte meg?

 

És most nézzünk pár egyszerű példát, ezzel is segítve a felismerő agysejted kialakítását!

  • minden ami, infótermék (az oktatás automatizálása)
  • franchise megvétele és működtetése vagy akár a jog eladása
  • minden ami, előfizetéses rendszer, klub vagy tagság
  • jogdíjas termékek
  • termék megvétele és értékesítése (online is!)

 

Ezek csak egyszerű példák, de biztos vagyok benne, hogy a Te szakmád, iparágad, üzleted is rejt magában hasonló vagy még jobb M3-as vállalkozói passzív jövedelmet! Gondolkodj és rá fogsz találni!

 

Újabb M3-as vállalkozói jövedelem tippek, folytatás hamarosan!

 

Amennyiben többet akarsz, tudni az M3-as passzív jövedelmekről, ajánlom a figyelmedbe: Bob Proctor: Nem a pénz boldogít című könyvet.

 
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: vallalkozoi_tippek pvt_archivum