Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Pongor Vállalkozói Tippek

Szeretnél minden vasárnap, rövid, de gyakorlatias üzleti tippeket kapni?

Képe akarsz kerülni a legújabb marketing trendekkelpasszív jövedelem teremtés rejtélyeivel, vagy éppen az önjáró vállalkozás felépítésével?

Ha szeretnéd rendszeresen élvezni a hasznos anyagokat top vállalkozói témákban, és az elengedhetetlen meglepetéseket, bónuszokat akkor a Pongor Vállalkozói Tippek Neked valók!

 

Mindössze keresztneved és e-mail címed megadásával azonnal hozzáférhetsz a teljes archívumhoz és egyúttal be is biztosítod magadnak, hogy ezentúl az összes Pongor Vállalkozói Tipphez hozzá juthass.

 
 
Kérlek, add meg a keresztneved!
 
Kérlek, add meg az e-mail címed!
 

 

 

Ha kíváncsi vagy, nézd meg az előző számokat, feliratkozáskor pedig az összes eddigi tippet elolvashatod itt az archívumban!

Mi más lehetne a Pongor Vállalkozói Tippek első témája, mint minden kisvállalkozó álma, egy igazi önjáró vállalkozás építése! Amióta napi kapcsolatban vagyok sikerre vágyó, fejlődni akaró és már sikeres vállalkozókkal, tudom, hogy ez az igazi cél, melyre minden vállalkozó vágyik...

Gondoltad volna, hogy állandóan értékesítesz? Egy tárgyaláson, az ügyfél előtt, a munkatársaid előtt, de még a családodnak is eladod, miért éppen Franciaországba menjetek nyaralni! Ezért a mai Pongor Vállalkozói Tippek rovatban a személyes értékesítés a téma!

Rengetegen vágynak a gazdagságra, a pénzügyi függetlenségre, de kevesen gondolkoznak M3-as passzív jövedelmekben. Vajon miért? A helyzet az, hogy minden ilyen típusú jövedelem a kreativitásunk és a gondolkozásunk kulcsa! Ha Te is többszörös M3-as jövedelem tulajdonos akarsz lenni, gyere és olvasd el a mai Pongor Vállalkozói Tippeket!

Az önjáró vállalkozás intő jeleiről szóló cikkemre rengetegen írtatok visszajelzést, ezért most itt a második rész, azaz 6+3 recept az önjáró vállalkozás megalkotásához! Remélem az első cikk óta elkezdtél dolgozni a vállalkozásodon és egyre több szabadidőd van a tényleges fejlesztésekre koncentrálni! Ha nem, gyere és olvasd el, melyik 6 intő jelre kell figyelned!

Ne csak egy posztot tölts be a bandában, legyél Te az értékesítés rocksztárja! Ha kíváncsi vagy, mitől válik valaki elképesztően sikeres és keresett sztárrá, és mit tudsz ebből átvenni, hogy szuper értékesítő legyél, akkor olvasd el a mai Pongor Vállalkozói Tippeket!

Még mindig rengetegen gondolják, hogy elmúlt évtizedek legnagyobb gazdasági válságának közepén vagyunk. Te mit gondolsz erről? Azonosulsz a problémával vagy inkább lehetőséget látsz benne?

Most megtudod az én véleményem! Ha milliomos észjárással gondolkodsz, akkor azt mondod: Több millió lehetőséget látok! És bizony ez a helyes hozzáállás! Ha Te még nem így gondolod, mindenképp olvasd el a mai Pongor Vállalkozói Tippet, melyben leírok 3 kulcslépést a jól menő, személyes gazdagsághoz!

Érdekel, Te miért nem tartozol még a gazdagok közé? Lehet, hogy a baj a szokásaiddal van! Gyere, ellenőrizd le a valaha készült legjobb összesítést!

Mivel közeledik az évvége, egy rövid - 3 részes - tréningsorozattal jelentkezem innen a napsütéses Sydneyből! Ezeket a gyakorlatokat 2007 óta minden évben, karácsony körül, de még az óévben elvégzem. Nagyon fontos, hogy még az IDÉN, 2013-ban végezed el ezeket a gyakorlatokat!

Klikkelj ide a feladat részletes leírásához, és azonnal végre is hajthatod ezt a nagyon hasznos feladatot még az újév kezdete előtt! 

A mai Pongor Vállalkozói Tippekből megtudhatod mi volt az a gyakorlat aminek az elvégzése után óriási nyugalom szállt meg és csak mosolyogtam :) 

Kattints, és tudd meg minek hatására kezdtem el az életem történéseire más szemmel nézni. Végezd el Te is ezt a különlegesen felemelő gyakorlatot!