Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Ken Blanchard, Don Hutson és Ethan Willis: Az egyperces vállalkozó

Ár:
3.490 Ft
2.687 Ft (2.559 Ft + ÁFA)
így a kedvezményed: 23%
Az akció időtartama:
2022. 11. 30. - 2022. 12. 31.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
623
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Ebben az élvezetes és tanulságos mesében Blanchard és Hutson három olyan lényeges dologra koncentrál, amelyre neked is oda kell figyelned, ha sikeres vállalkozó akarsz lenni. Az első kulcskérdés a pénzügyek. A sikeres vállalkozás második kulcsa a munkatársakat érinti. A harmadik kulcselem pedig: az ügyféllel való törődéshez.

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

2.990 Ft 2.302 Ft
1.990 Ft 1.532 Ft
4.990 Ft 3.842 Ft
2.990 Ft 2.302 Ft
3.990 Ft 3.072 Ft
3.990 Ft 3.072 Ft
3.990 Ft 3.072 Ft
2.990 Ft 2.302 Ft

Leírás és Paraméterek

Van valami a lényeges dolgokban, amit hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni. Ha a vállalkozásról esik szó, annyira koncentrálunk a víziónkra, hogy megfeledkezünk a pénzről. Annyira koncentrálunk az ügyfeleinkre, hogy megfeledkezünk az alkalmazottainkról. Annyira belefeledkezünk az életbe, hogy megfeledkezünk a halálról. Hát nem furcsa, hogy mennyire el tudjuk veszíteni a kapcsolatot a lényeges dolgokkal? Ezért szeretem ezt a kis könyvet. Csodálatos történetet mesél a vállalkozói lét lényegéről.

Miután sok éve tanulmányozom a vállalkozásokat, egyetlen dologról szereztem bizonyosságot: sokkal könnyebb beszélni a sikerről, mint elérni. Minden évben közel egymillió kisvállalkozás indul az Egyesült Államokban. Sajnálatos módon ezeknek legalább 40 százaléka már az első évben tönkremegy. 80 százaléknak már nyoma sincs, mielőtt betöltené az ötödik évét, és 96 százalék lehúzza a rolót még a tizedik születésnapja előtt.

Az egyik fő ok, ami miatt a kisvállalkozások kudarcot vallanak, egyszerűen az, hogy szakemberek alapítják őket – olyan emberek, akik ügyesek valamiben és élvezik is azt csinálni. Legyen szó villanyszerelőről, íróról, fényképészről vagy számítógépes programozóról, mindannyian elkövetik azt a végzetes hibát, hogy ugyanúgy folytatják azt a munkát, amihez annyira értenek, miközben nem vesznek tudomást a vállalkozás más életbevágó részeiről.

Az egyperces vállalkozó segít elkerülni ezt a végzetes hibát. Ebben az élvezetes és tanulságos mesében Blanchard és Hutson három olyan lényeges dologra koncentrál, amelyre neked is oda kell figyelned, ha sikeres vállalkozó akarsz lenni.

Az első kulcskérdés a pénzügyek. Sok vállalkozó azért megy csődbe, mert nem tudja kezelni a pénzt. A kiadásaik meghaladják a bevételeiket, nem hajtják be a számláikat és nem ismerik fel, hogy a sikerük a pénzen, a pénzen, a pénzen múlik.

A sikeres vállalkozás második kulcsa a munkatársakat érinti. Fel kell hatalmaznod másokat, felelősséget kell adnod nekik a cégednél, hogy ne neked, a vállalkozónak kelljen mindent önmagadnak elvégezned. Ha a munkatársaid érzik ezt a felhatalmazást, úgy kezdenek viselkedni, mintha tulajdonosok lennének és nagy örömmel adják meg az ügyfeleknek a különleges bánásmódot.

Ezzel pedig el is jutunk Blanchard és Hutson harmadik kulcseleméhez: az ügyféllel való törődéshez. Lehet a világ legügyesebb szakembere a területeden – ha nem törődsz az ügyfeleiddel, sosem leszel sikeres.

Az egyperces vállalkozó segít megérteni, hogy bár a sikerről könnyebb beszélni, mint el is érni, azzal, hogy néhány lényeges dologra koncentrálsz, drámai módon növeled a sikered valószínűségét – és mindezt szórakoztató módon teszi.

- Michael Gerber, vállalkozó, A V mítosz, a The E-Myth Revisited (Még egyszer a V mítoszról) és az Awakening the Entrepreneur Within (A benned élő vállalkozó felébresztése) írója

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2011
Oldalak száma 140
Kötés puha fedeles
Fordító Bayer Antal

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 05.