Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

John Warrillow: Az Önjáró Vállalkozás

Ár:
3.990 Ft
3.072 Ft (2.926 Ft + ÁFA)
így a kedvezményed: 23%
Az akció időtartama:
2022. 11. 30. - 2022. 12. 31.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
76
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)

Van valami, ami a profiton is túlmutat:az anyagi függetlenség.Vállalkozást vezetni 24 órás szolgálatot jelent. Sikeres ember viszont csak akkor lehetsz, ha életedben van másra is időd.Építs önjáró vállalkozást!A szerző megmutatja azt a 17 lépést, amit követve akár 3 év alatt úgy formálhatod át céged, hogy értékesítése után megszerzett összegből boldogan élj, míg meg nem halsz.Ez nem tündérmese!

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Vagy IDE kattintva letöltheti ezt
a részletet PDF formátumban is!

Mi van a profiton túl?

Ha azt mondom, sikeres vállalkozás, Te azt mondod, nagy profittermelő képesség. Tény és való, hogy a hasznon nem elhanyagolható tényező, ám nem a nagy profit a legfőbb cél! Van valami, ami a profiton is túlmutat: ez pedig az anyagi függetlenség.

Vállalkozást vezetni 24 órás szolgálatot jelent. Ha jóban akarsz lenni az ügyfeleiddel, többnyire nincs se estéd, se hétvégéd, bármikor befuthat egy sürgős rendelés vagy egy olyan vevő hívása, aki valamiért kulcsfontosságú. Tegyük fel, hogy jól fut a szekér, szépen jön a haszon, de a kisördög mégis azt súgja, valami nincs rendjén. S a kisördög kivételesen igazat mond!
Vállalkozásod sikeres, ha megkapod azt a mennyiségű pénzt és szakmai elismerést, amit elvársz tőle. Sikeres ember viszont csak akkor lehetsz, ha életedben van másra is időd, mint a munkádra. És el is érkeztünk a legfőbb célhoz: hogyan építs olyan vállalkozást, mely biztosítja számodra a kellemes és biztonságos szabadságot életed hátralevő részére?
Építs önjáró vállalkozást! Kiadónk legújabb könyvében a szerző megmutatja azt a 17 lépést, amit követve akár 3 év alatt úgy formálhatod át céged, hogy értékesítése után megszerzett összegből boldogan élj, míg meg nem halsz. És ez nem tündérmese!

Az Önjáró vállalkozás egy olyan könyv, mely bármely tevékenységi körrel rendelkező cég esetén alkalmazható, s a lépésekkel elérhető sikered csak attól függ, van-e elég kitartásod és hited azok maradéktalan betartására.
Tégy egy próbát, s élvezd azt a szabadságot, amit kemény munkáddal már eddig is kiérdemeltél!

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2012
Oldalak száma 184
Kötés puha fedeles
Fordító Bayer Antal

Vélemények

4.60
5 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 25.
Hasznos és gyorsan olvasható könyv. Számomra (szolgáltatás B2B) jól használható megoldásokkal.
| 3 / 5 csillag!
2020. 02. 10.
Alapvetően jó ötlet tanmesébe fűzni azokat a kulcs gondolatokat, amelyek az önjáró vállalkozás megteremtésére vonatkoznak, azonban tapasztalt cégvezetők számára a könyv végén szereplő 20 oldalas gyakorlati összefoglaló adja a legnagyobb értéket.
Sajnos csak szolgáltatószektorra vonatkozik a tanmese, ahol a fixköltségek nagy része bér jellegű, így egy termékelőállítással foglalkozó vállalkozás vezetője nem igazán tudja értelmezni, vagy alkalmazni a tanultakat, mert sokkal nagyobb a cége tehetetlensége. Ráadásul igencsak le lett egyszerűsítve a példa azzal, hogy „egytermékes” vállalattá vált a marketingiroda.
Az önjáró vállalkozás kialakításának a feltétele, hogy időgazdálkodás, delegálás terén az első számú vezető meg tudja teremteni a kereteket a könyvben szereplő lépések véghezvitelére, azonban a könyv ezt csak igen felületesen érinti.
A szolgáltatóipari példák alapvetően kielégítők, de a könyveléssel, az earnout-tal kapcsolatos példákat is át lehetett volna ültetni hazai környezetbe, vagy legalább szaklektori megjegyzésekkel ellátni.
A könyv alapgondolata rendkívül hasznos: ne a vállalkozásodban, hanem a vállalkozásodon dolgozz, de ez talán a "V" mítosz című klasszikusban jobban meg lett fogalmazva.
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 23.
Könnyen érthető és alkalmazható iránymutatót, azaz tudást kapunk, amit ha szem előtt tartunk a fejlesztések idején azonnal jobb irányba tereljük a cég fejlődését és eladhatóságát.
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 11.
Nagyon hasznos könyv, örülök, hogy megvettem.
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 19.
Nagyon jó és olvasmányos könyv. Rengeteg hasznos tanács van benne, amit érdemes megfogadni minden cégtulajdonosnak. Van néhány helyesírási hiba a könyvben, erre érdemes lenne jobban odafigyelni kiadás előtt, de ez nem von le semmit a könyv hasznosságából.