Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Gerry Robert, Pongor-Juhász Attila: Milliomos Észjárás Rendszer

Ár:
60.000 Ft (47.244 Ft + ÁFA)
Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Utolsó darabok! Figyelem! A könyv nincs benne a csomagban, csak a CD-k és a munkafüzet!

Magyarországi kutatási eredményekből egyértelműen kiolvasható az a  megdöbbentő  tény, hogy a Milliomos Észjárás Rendszer Magyarországon, magyar emberek, magyar elméjére gyakorolt hatása  100%-ban megyegyezik  az amerikai emberek, amerikai elméjére gyakorolt hatásával.

Elemzőink értékelése szerint nincs különbség az amerikai és a magyar emberek mentális képessége között

  • a pénzcsinálás,
  • a vagyonvonzás és
  • a tartós vagyon megtartás területén!!!!

Az eddig „szigorúan titkosan” kezelt termék rendszeres és tartós alkalmazása esetén, az alkalmazó  képes a pénzügyi rabszolgaságból kilépni, megteremteni pénzügyi szabadságát , és  képessé válik M3-as vállalkozói passzív jövedelmeket biztosító vállalkozásokat felépíteni és profitábilisan működtetni.

Hihetetlen, de mégis IGAZ! Az eddigi teszt eredményeket legjobb tudósaink is valósnak tartják! Ismerd meg Te is a Milliomos Észjárás Rendszert:

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

 

Mit tartalmaz a   
Milliomos Észjárás Rendszer

 


  

1.

A Milliomos Észjárás egyedülálló útmutatója

Melyben két szerző, Gerry Robert nemzetközi bestseller szerző, és Pongor-Juhász Attila a Pongor Publishing Üzleti Bestseller kiadó alapító ügyvezetője, motivációs előadó és tréner, a Milliomos Észjárás Rendszer kidolgozója lépésről lépésre mutatják be, hogy hogyan képes bárki, a megfelelő technikák és gyakorlatok segítségével kialakítani az önerejükből meggazdagodott milliomosok észjárását.

Ez a több száz oldalas útmutató az önálló otthoni tanulást lehetővé tevő oktatási-önképzési rendszer alapköve. Amennyiben alkalmazod a benne lévő útmutatásokat, akkor garantáltan megsokszorozhatod jelenlegi bevételeid.

Az eddigi tananyagok összefoglalójaként, a módszerek ősrendszereként fogja össze mindazokat a technikákat és beépítendő szokásokat, amivel Te is elérheted az áhított életszínvonalad és megszabadulhatsz mind mentális paradigmáidtól, mind anyagi korlátaidtól.
  

2.

A Milliomos Észjárás megvalósítási segédlete

Az útmutatót kiegészítő, az abban lévő tanítást mélyítő, az önálló tanulást segítő, és alkalmazást megkönnyítő feladatokkal teli megvalósítási segédlet, melyet kitöltve felgyorsíthatod a milliomos észjárás kialakításának idejét.
  

3.

10 CD-ből álló hangos útmutató a milliomos észjárás kialakításához

Ebből a közel 12 órányi exkluzív motivációs és oktatóanyagból, megismerheted Pongor-Juhász Attila személyes tolmácsolásában azokat a trükköket, módszereket, buktatókat és az azokon való túljutás módszereit, melyeket ő nem csak hogy kipróbált és sikeresen alkalmazott, de a szűk körű, cégvezetői coaching csoportjának tagjaival már részben megosztott és ők is sikerrel alkalmazták. Így elmondható, hogy csak olyan tudást oszt meg veled személyesen Attila ebben a hangos útmutatóban, amit itthon a tanítványai is sikerrel alkalmaztak már.
  

4.

Hozzáférés az online extrákat tartalmazó zárt oldalhoz

Folyamatosan bővített, letölthető pdf-eket és hanganyagokat tartalmazó exkluzív anyagokhoz biztosítunk hozzáférést, melyek mind-mind segítenek elmélyíteni és még könnyebben feldolgozhatóvá tenni a milliomos észjárást.
   

5.

További sok sok meglepetés ...

... melyekről ha fellebbentenénk a fátylat, akkor már nem lennének meglepetések, de azt elárulhatom, hogy ezek fogják feltenni a koronát a Milliomos Észjárás Rendszerre.
 

 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek