Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Mike Michalowicz: Először a profitot + Családi pénzügyi tervezés

Ár:
8.980 Ft (8.552 Ft + ÁFA)
Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

 Mike Michalowicz: Először a profitot 

Mi lenne, ha nem te szolgálnád a vállalkozásodat, hanem a vállalkozásod szolgálna téged? Mi lenne ha folyamatosan tudnád biztosítani a céged pénzügyi stabilitását?

Lehetséges, és ennek felépítése egyszerűbb mint gondolnád. Mike kifejlesztett egy könnyen átlátható pénzmenedzselő rendszert, amely üzleti vállalkozások tízezreinek segített kitörni az adósságspirálból. Ezzel a módszerrel azonnali és pontos információt kapsz a cég pénzügyi helyzetéről. Most a könyv átdolgozott és kibővített kiadását tartod a kezedben, mellyel te is meg tudod valósítani cégedben a pénzügyi átláthatóságot és stabilitást.

 

Először a profitot családi pénzügyi tervezés

Az Először a profitot rendszer alkalmazásának célja a pénzügyi szabadság megteremtése a vállalkozásodra, és nemcsak a vállalkozásodra, hanem a személyes életedre is. 

Ez az anyag abban segít neked, hogyan tudod a család kiadás-bevételeit megtervezni a jövőre vonatkozóan. Részletesen látni fogod mire mennyi pénz megy el és hol tudsz majd ésszerűsíteni. Gyakorlatilag a takarékoskodásban fog segíteni neked. Figyelembe véve azt, hogy a takarékos életstílus, nem azonos az olcsó életstílussal.

Azt is megmutatja az anyag, hogy miként tudod a gyerekeidet is pénzügyi tudatosságra nevelni.  

Az anyag letölthető online termék formában érhető el.

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

A vállalkozások többsége hónapról hónapra azzal küszködik, hogy legalább a kiadásaik fedezésére előteremtsék a kellő bevételt.

Szerinted ennek mi az oka?

Az Először a profitot című könyv megadja neked a választ, sőt még ennél is többet. Megoldást.

Megtanulhatod, hogy:

  • Miként szabadulj meg a céged pénzzabáló szörnyeteg lététől
  • Milyen módon sajátítsd el az “először a profitot a cégednek” mentalitást
  • Hogyan mérd fel a vállalkozásod egészségi állapotát
  • Hogyan pusztítsd el az adósságodat
  • Hogyan találj pénzt a vállalkozásodon belül

Mike Michalowicz nem csupán az analitikai oldalról közelíti meg a témát, hanem az emberi tényező figyelembe vételével kínál kiutat a pénznyelő vállalkozások ördögi köréből.

Kiadó Pongor Publishing Kft
Kiadás éve 2021.
Borító puha fedeles
Oldalszám 282

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!