Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Greg Crabtree és Beverly Blair Harzog: Biznisz Matek vállalkozóknak - avagy Miért csak kevés vállalkozó csinál profitot?

Ár:
6.990 Ft (6.657 Ft + ÁFA)
463
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)

A Biznisz Matek vállalkozóknak c. könyv nem pénzügyi szakembereknek, hanem vállalkozóknak íródott. A benne foglalt legfontosabb tanításokkal segít neked is elérni, hogy a vállalkozásod komoly pénztermelő tevékenységre álljon be. Kulcsot ad neked ahhoz, hogy tiszta képet kaphass a céged pénzügyi folyamatiról, ezáltal csökkenthesd a mindennapi kockázatot. Készen állsz? Vágjunk bele!

Ajándék

 

Leírás és Paraméterek

A Biznisz Matek vállalkozóknak c. könyv nem pénzügyi szakembereknek, hanem vállalkozóknak íródott. A benne foglalt legfontosabb tanításokkal segít neked is elérni, hogy a vállalkozásod komoly pénztermelő tevékenységre álljon be. Kulcsot ad neked ahhoz, hogy tiszta képet kaphass a céged pénzügyi folyamatiról, ezáltal csökkenthesd a mindennapi kockázatot. Készen állsz? Vágjunk bele!

Ne hagyd, hogy a számok becsapjanak! Láss mögéjük!

Ha egy cég profittermelése megalapozott és látszólag minden rendben van ezen a téren, ez akkor sem jelenti azt, hogy a vállalkozó tisztán látja a profitja forrását. Ha nem érted a számok mögötti valóságot, akkor bizony az adatok könnyen becsaphatnak. Nagyon sok vállalkozó fejében így az évek alatt, saját kárán tanulva fogalmazódik meg a kérdés: „Hogyan láthatom tisztán a pénzügyi folyamatainkat? Hogyan tudom elérni, hogy (még) jobban áramoljon a pénz?”.

Ez a könyv a válaszokat adja a kezedbe

Greg Crabtree és Beverly Blair Harzog egy nagyon jól strukturált, könnyen értelmezhető és megoldásközpontú könyvet alkotott a Biznisz Matek vállalkozóknak-kal. A jelenlegi helyzeted tisztánlátásával, valamint a 4 kulcsterület rendbetételével te is eljuthatsz céged pénzügyi stabilitásához és sikeréhez. Ez a négy kulcsterület pedig nem más, mint: a tulajdonos fizetése, a profit kérdése, a munkafolyamatok termelékenysége és az üzleti fizika törvényének megértése.

Tudtad? Ez a könyv már több száz vállalkozónak segített optimalizálni pénzügyi folyamatait – így neked is a segítségedre lehet! Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy nyitott elmével forgatod a kötet lapjait, őszintén és reálisan méred fel céged jelenlegi pénzügyi kultúráját és belevágsz a megvalósításba. Sikereidről szóló élménybeszámolód pedig szívesen várjuk majd!

Mit üzen maga az szerző neked?

„Megosztom veled a tapasztalataimat arról, hogyan fektesd le a vállalkozásod működésének szilárd alapjait. […] Ezeknek a gondolatoknak a nagy része olyan sikeres üzletemberek tanulmányozásából származnak, akik nem jártak egyetemre, és könyvelést pláne nem tanultak. A legfontosabb: legyen minden egyszerű!”

(Greg Crabtree és Beverly Harzog)

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2013
Oldalak száma 224
Kötés puha fedeles
Fordító Bayer Antal
Pénzügyi-adózási szaklektor Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 02. 10.
Minden vállalkozónak ajánlom! :)
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 02.
Ez a könyv sok olyan dologra világított rá, amire nem gondoltam volna, hogy tudatosan kell figyelnem, pedig már több mint tíz éve vállalkozom. Hálás vagyok azért, hogy így megismerhettem az a logikus útvonalat, hogyan tehetem stabilan jövedelmezővé a szeretett vállalkozásomat.
| 5 / 5 csillag!
2020. 09. 28.
Kötelező olvasmány, akár induló, akár több éves vállalkozása van valakinek. Én eddig is figyeltem a számokra, de hasznos ez az új megközelítés is!
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 24.
A biznisz matek számomra is érthetően magyarázta meg azokat az alapfogalmakat, melyekről eddig csak sejtettem hogy mit jelentenek.
Az egyéni vállalkozásom indításakor csak,, sötétben botladoztam"". A most alapított Kft.-t már tudatosan vezetem
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 17.
Nagyon hasznos olvasmány, sajnálom, hogy nem előbb került a kezembe. Érthetően elmeséli a "vállalkozói matematikát", ajánlom kezdő vállalkozóknak is !

Emberek a könyv mögött

Greg Crabtree

Greg Crabtree vállalkozó, pénzügyi szakértő, előadó és író egy személyben. Nem csupán cégének vezérigazgatója, de egy üzleti tanácsadó csoport vezetője is egyben. Csapata segít induló és már régóta a piacon lévő cégeknek kifejleszteni a pénzügyi céljaikhoz szükséges stratégiákat. Ezzel a folyamattal pedig lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy megtalálják az összhangot pénzügyi céljaik, nyereségmodelljük és alapvető üzleti értékeik között.

Beverly Blair Harzog

Beverly Blair Harzog egy nemzetközileg elismert hitelkártya szakértő, fogyasztói érdekvédő és több könyv társszerzője. Mindemellett díjnyertes pénzügyi újságíró is, valamint rendszeresen ad elő amerikai és nemzetközi szakmai konferenciákon. Komoly szerepet fordít az oktatásra: rendszeresen tart élő webinar-okat, így majdnem 90 főiskolán, több mint 500.000 diákot tanít (virtuálisan) évente.

Pongor-Juhász Attila

Pongor-Juhász Attila a magyar vállalkozók üzleti mentora, motivációs előadó, a Pongor Publishing kiadó alapítója, Az Időmilliomos vállalkozó, a Szív alapú marketing vállalkozóknak, A profitmaximalizáló vállalkozó és még sok száz üzleti könyv szerzője, társszerzője vagy szaklektora, valamint a PJA Elit Coaching program megálmodója. Minden tevékenysége mögött egy stabil küldetés áll:

“Hiszek abban, hogy itt, Magyarországon mi, vállalkozók képesek vagyunk fantasztikus dolgokat csinálni. Hiszem azt, hogy mi, vállalkozók át tudjuk formálni a közvélemény vállalkozókkal kapcsolatos megítélését, hogy a vállalkozó egy követendő, klassz példa legyen.”