Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Ár:
3.950 Ft (3.762 Ft + ÁFA)
21
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)

A Maximális teljesítmény hatékony, és a gyakorlatban is kipróbált technikák rendszerezett gyûjteménye, amely 25 év kutatás és tapasztalat eredményeit sűríti.Az ismertetett módszerek könnyen alkalmazhatók, és azonnali eredményt hoznak.A könyv hatása azonnal megmutatkozik: pozitívabbak, meggyõzõbbek leszünk, erõfeszítéseink céltudatosabbak, koncentráltabbak lesznek.

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Brian Tracy a sikertechnikák és a személyes teljesítménynövelési módszerek egyik legkiválóbb szakértõje a világon. Évente több mint 100 000 hallgatóhoz szól szemináriumokon és tanfolyamokon. A Maximális teljesítmény hatékony, és a gyakorlatban is kipróbált technikák rendszerezett gyûjteménye, amely 25 év kutatás és tapasztalat eredményeit sűríti. az ismertetett módszerek könnyen alkalmazhatók, és azonnali eredményt hoznak.

Megismerkedhetünk azokkal az elvekkel, koncepciókkal és módszerekkel, melyeket a csúcsteljesítményre képes személyek alkalmaznak az élet legkülönbözõbb területein.
A könyv hatása azonnal megmutatkozik: pozitívabbak, meggyõzõbbek leszünk, erõfeszítéseink céltudatosabbak, koncentráltabbak lesznek.

A világ 31 országában már több mint egymillióan végezték el a könyv alapján kidolgozott szemináriumokat. Köztük rengetegen vannak olyanok, akiknek az új ismeretek hatására gyökeresen megváltozott az élete. A korábban elképzelhetetlen siker lehetségessé vált számukra...

"Ha valaki olyan könyvet keres, amelyik megmutatja számára a siker útját, nem kell tovább keresnie. A kezében tartja. Brian Tracy Maximális teljesítménye képes mozgósítani a bennünk szunnyadó csodálatos képességeket. Lényegre törő, magával ragadó."
- Harvey Mackay -

Kiadó Bagolyvár Könyvkiadó
Kiadás éve 1998
Oldalak száma 308
Kötés puha fedeles

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 13.
Az egyik kedvencem.
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 27.
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 27.
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 28.
tervben van a megvétele