Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Jászberényi Ivett: Láss tisztán - pénzügyi 1x1 vállalkozóknak

Ár:
3.990 Ft (3.800 Ft + ÁFA)
42
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

A könyvet elsősorban azoknak az ügyvezetőknek ajánlom, akik már több éve vállalkoznak, de úgy érzik, hogy nem tudják a cégüket továbbfejleszteni, ugyanis nem értik a könyvelést, illetve az adózást. Ennek következtében érzésből hoznak döntéseket, és nem a számok alapján. Félnek az ellenőrzésektől, nem tudnak kommunikálni a könyvelőjükkel. Sejtik, hogy a pénzügyeik nincsenek rendben, vagy lehetne jobb is, de nem tudják, hogy mit csinálhatnának másként.

Az írás során igyekeztem közérthetően fogalmazni, ugyanis magam is azt látom, hogy a könyvelőkkel való kommunikációt gyakran a - túlontúl szakmai, laikusok számára szinte követhetetlen - szóhasználat nehezíti meg. Ezért aztán örömmel nyugtáztam, hogy a kézirat lezárását követően az első vizsgán átmentem, miután a 11 éves lányom, Patrícia megértette, aki azért olvasott bele a könyvbe, mert már most tervezi a saját vállalkozását :-), Youtube csatornája van, emellett sportol és színésznőnek készül.

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Ez a könyv azoknak a cégvezetőknek szól akiknek már van egy vállalkozásuk, de sok a gondjuk, mert nem értik az adó-jogszabályokat és a könyvelést, ezért nem a számok alapján, hanem szinte vakon, megérzésből irányítják a cégüket. Akiknek a  könyvelés egyenlő a kínai nyelvvel, és képtelenek érdemben kommunikálni a könyvelőjükkel, és emiatt számtalanszor érezték már kínosan magukat, vagy akár egyenesen ostobának. Ha rettegnek az adóellenőrzéstől, pedig nem lenne rá okuk, akkor ez a könyv hasznos tanácsokat ad. Amennyiben könyvelőt nem csak ár alapján szeretnének választani, hanem megfelelő támogató szakértőre vágynak, akkor  pontos leírást találnak arról, hogy a hivatásukat magas szinten végző könyvelőknek milyen kompetenciákkal kell rendelkezni.
Minden cégvezetőnek ajánlom, aki már egyszer is komolyan elgondolkodott azon, hogy befejezi a vállalkozást, pedig a szakmai részt imádja, sőt az értékesítéssel, és a marketinggel sincs gondja, de nem boldogul a pénzügyi résszel, és attól fél, hogy egy akaratlanul is hibás döntéssel az egész családjának a biztonságát, megélhetését veszélyezteti.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 10.

Hasonló termékek