Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Gino Wickman és Mike Paton: Vedd kezedbe a vállalkozásod

Ár:
7.990 Ft (7.610 Ft + ÁFA)
101
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (7)

Vedd kezedbe a vállalkozásod

A vállalkozás is valahogy olyan, mint a szerelem, az elején ott a rózsaszín köd, aztán…

…ez a könyv rózsaszín köd utáni szakaszról szól. Arról, mi van akkor, ha már nem elég az alapító cégtulajdonos lelkesedése és lendülete, hogy a cég JÓL működjön.

Amikor felismered, hogy ide kéne valami rendszer, de az csak a multiknak van, és Te nem vagy multi csak egy kisvállalkozás, de akkor most mi lesz???

JÓ hír! Nem csak a multiknak van rendszere, sőt! És nem kell hozzá agysebésznek lenned, hogy Te is meg tudd valósítani a saját cégedben.

Ez egy lépésről lépésre útmutató, amit, ha követsz, 1 év alatt növekvő, stabilan profittermelő és elkötelezett munkatársakban bővelkedő céged lesz.

Vagyis egy JÓL menő vállalkozásod. Akarod?

Ajándék

 

Leírás és Paraméterek

ITT AZ IDŐ, HOGY ÚJ SZINTRE EMELD A VÁLLALKOZÁSOD

Eileen Sharp és Vic Hightower frusztráltak voltak. A folyamatos növekedés évei után a Swan Services elakadt. Meetingeket hívtak össze, tárgyalásokat folytattak, de csak kevés döntést tudtak meghozni, és még kevesebbet megvalósítani.

Az emberek egymásra mutogattak, egymást hibáztatták, de semmi olyan nem történt, ami megoldotta volna a Swan súlyosbodó problémáit. Keményebben dolgoztak, mint valaha, de kevesebb hatékonysággal, így az a vállalat, amit Eileen és Vic alapított és 10 évig épített, már nem az a hely volt, amit anno megálmodtak.

Történetük nem szokatlan, és a kihívások, amikkel szembenéztek általánosak – de megoldhatók. A Vedd kezedbe a vállalkozásod azt a folyamatot mutatja be, hogyan oldja meg a történetben szereplő, stagnáló vállalkozás problémáit az EOS  (Vállalkozói Operációs Rendszer) alkalmazása.

Az EOS segítségével Eileen, Vic és vezetői csapatuk megtanulja:

  • hogyan kell tiszta jövőképet kialakítani és azt megvalósítani,
  • hogyan teremthetnek a szervezetben fókuszt és fegyelmet,
  • valamint hogyan lehet egészséges és összetartó csapatot létrehozni.

A Swan Services története fikció, de az EOS (Vállalkozói Operációs Rendszer) egy teljes vállalkozói eszközrendszer, amely nagyon is valóságos, és világszerte többezer vállalkozásnak segített már.

Mivel a karakterek és helyzetek alapját valós, megtörtént üzleti események, és valódi cégvezetők adták, a Vedd kezedbe a vállalkozásod egy igaz történetnek fog tűnni a világ bármely pontján élő cégvezető számára. Megmutatja hogyan adhatnak vállalkozásuknak olyan hajtóerőt, ami a csúcs felé repíti.

„Vállalkozói életem legfontosabb könyvét tartod a kezedben, kedves vállalkozótársam!

A Vedd kezedbe a vállalkozásod c. könyv tanításait alkalmazva 9 hónap alatt a munkatársaim elkötelezettebbek, a folyamataink hatékonyabbak lettek és a Szervezeti Önellenőrzési eredményünk 31%-ról 75%-ra nött! 

Ezeknek köszönhetőn jelentősen nőtt a vállalkozói profitom, és a szabadidőm is.”

Pongor-Juhász Attila

A Pongor Business School alapítója, Bestseller könyvszerző és a Szív-alapú vállalkozók mentora

„A természet alaptörvénye, hogy valami vagy fejlődik, vagy pusztul.

Így van ez egy vállalkozás életében is: vagy gyarapszik, vagy a csőd felé tart. Stagnálás nem létezik.

A könyv egy történet egy fejlődésben, növekedésben megrekedt vállalkozásról, hogyan tudott módszert váltani, és újból növekedési pályára állni?

Ez nemcsak egy sikersztori, hanem egy módszertan bemutatása, ami sok ezer vállalkozás életben maradásában és szárnyalásában hozott fordulatot.

Dr. Moravcsik Bence Balázs, alapító-orvosigazgató

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

“A könyvben korunk legjobb módszerei és eszközei találhatók, amellyel bármilyen vállalkozás mutatóit növelni lehet.

Cégünknél, mi jelenleg csak a 80%-át használjuk ezen módszereknek, de így is az elmúlt 10 évben stabilan megnégyszereztük vállalkozásunk forgalmát és meghatszoroztuk profitját. Csak ajánlani tudom…”

Dara Zsolt, vezérigazgató-helyettes

The Fusion Group

„Cégvezetőként elegendő időd van? Profitábilis a vállalkozásod? Jól strukturált a céged?

Nagyszerű kollégák dolgoznak, jól definiált pozícióban?

Ha a fenti kérdésekre nem tudsz egyértelműen igennel válaszolni, az nemet jelent.

De ne dőlj a kardodba, mert Gino Wickman kulcsfontosságú kézikönyve olyan, mint egy jól felszerelt szerszámosláda. Minden eszközt biztosít ahhoz, hogy neked is elegendő időd, növekvő profitod és jól szervezett céged legyen.

Valóban akarod? Akkor vonulj el pár napra, tedd félre a „Most nem érek rá!” kifogást és dolgozd fel ezt a könyvet!

Aztán vond be a kollégáidat, szedjétek apró darabjaira a vállalkozást, hogy a szerszámosládikában rejlő eszközökkel újraépíthessétek a közös sikerekért!

Élvezetes munkát kívánok!”

Simon Angélaszenvedélyes vállalkozásfejlesztő

 www.fumoprep.com 

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2019
Oldalak száma 330
Kötés puha fedeles
Fordító Bayer Antal

Vélemények

5.00
7 értékelés
5
(7)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 03. 21.
Ezt a könyvet minden vállalkozónak kötelező olvasmányként ajánlom. Ebben minden megtalálható, ami hozzásegít ahhoz, hogy egy jól és hatékonyan működő vállalkozást vezess!
| 5 / 5 csillag!
2023. 03. 20.
Féltem tőle, de nagyon könnyen olvasható és a izgalmas könyv. Egy vállalkozás új szintre emelését írja le egy történetbe ágyazva. Egy struktúrát mutat be ami a könyv alapján megvalósíthatónak tűnik. Örülök, hogy rátaláltam!
| 5 / 5 csillag!
2023. 03. 07.
Minden vezető és középvezető bibliájaként ajánlom! Rengeteg felismerést hozott a cégemmel kapcsolatban. E könyv nagy lépésekre ösztönzött a vezetői csapatom felépítésében-, s a csapat munkájának az összehangolásában egyaránt. Minél többször olvasom, annál többet ad ez a zseniális könyv!
| 5 / 5 csillag!
2021. 04. 02.
Aki vállalkozást vezet vagy azt tervezi hogy indít egyet, akkor ez a könyv az, amire feltudja építeni a rendszerét.
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 02.
Egy kitaláltnak látszó történet, rólunk vállalkozókról. A hibákról és megoldásokról. Kézikönyvnek is hasznos, ha meg is akarod javítani az oprendszered. :-)
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 16.
Kicsit lassan haladok vele, mert nagyon olvasmányos és rengeteg gondolatot ébreszt bennem. Olvasás közben szinte ott ülök a könyvben szereplő vezetőkkel és velük együtt gondolkodom a megoldásokon, válaszokon, munkatársainkon. Bár én egyedül vagyok vezető, mégis nagyszerű könyvnek tartom, ami után végre elkezdtük a saját cégünkben is a közös gondolkodást!
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 09.
szuper könyv alig tudom letenni
nagyon fontos és alapos és olyan regényesen van megírva ami nagyon olvasmányos
sok jó elv és kis cégekre is szabható