Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Denis Waitley: A kiválóság tíz titka

Ár:
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
22
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ha az ember nem tudja, hová tart, bármely út el fog oda vinni." (Lewis Carrol) "Ha az ember nem tudja, melyik kikötõbe igyekszik, nincs szél, mely jó lenne számára." (Seneca) E szavak üzenete világos: ha nincs egy nagy cél, nincs tartalmas és boldog élet. De mi a boldog élet, amire mindnyájan vágyunk? "A görögök szerint a boldogság nem más, mint a bennünk rejlõ képességek maradéktalan kibontakoztatása a kiválóság szintjén" (J. F. Kennedy)

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

4.990 Ft 3.792 Ft
5.990 Ft 4.552 Ft
5.990 Ft 4.552 Ft
5.490 Ft 4.172 Ft
4.990 Ft 3.792 Ft
5.990 Ft 3.474 Ft

Leírás és Paraméterek

A KIVÁLÓSÁG TÍZ TITKA arról szól, mit kell tennünk ennek érdekében. 
Elõszavában a szerzõ ezeket írja:

"Könyvem a siker és boldogság tíz fundamentális elvét ismerteti... A kiválóság tíz titka nem egy divatdiktálta könyv. Ténykönyv, amely olyan igazságokat és értékeket tartalmaz, amelyek túlélik a társadalmi divathullámokat... egyedülálló a tekintetben, hogy bonyolult pszichológiai koncepciókat könnyen érthetõ stílusban ismertet, hétköznapi példákkal segítve a mélyebb megértést...
Mire való ez a könyv? Arra, hogy olvasd, újra olvasd, tanulmányozd, aláhúzd, vitasd, és kölcsön add barátoknak, családtagoknak, munkatársaknak. És mire nem való ez a könyv? Arra, hogy elolvasva egy-két napig feldobjon, hogy aztán minden visszatérjen a régi mederbe. Könyvem egy csináld magad útmutató a hétköznapok nehézségeinek leküzdésére, a siker és boldogság kikovácsolására."

Megjelenése óta A kiválóság tíz titka sok új kiadást ért meg és igazi sikerkönyv lett, sok-sok olvasó boldogságkalauza. Bízunk abban, hogy az önfejlesztõ irodalom magyar kedvelõi is megszeretik e személyes tapasztalatokkal átszõtt, hasznos tanácsokkal teli bölcs könyvet.

* * *

Waitley módszere eredményesen mûködik. Saját pályafutása is ezt bizonyítja.
W. Clement Stone, A siker titka: pozitív lelki beállítottság szerzõje.
 

Kiadó Bagolyvár Könyvkiadó
Kiadás éve 2011
Oldalszám 191
Kötés puha fedeles

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek