Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Alex Osterwalder, Yves Pigneur, Greg Bernarda, Alan Smith: Értékajánlat-Tervezés

Ár:
6.995 Ft (6.662 Ft + ÁFA)
Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Értékajánlat-tervezés

Az üzleti modell és egyes elemeinek (kiváltképp az értékajánlatoknak) a megfelelő megtervezése, illetve kialakítása a piaci sikeresség elengedhetetlen feltétele. A könyvben bemutatott vásznak és módszerek hasznos és jól vizualizált segítői ennek a feladatnak.

Az Értékajánlat-tervezés című kötet példái meggyőzik az olvasót, hogy az ügyfelek elvárásai és a termékek (szolgáltatás) által kínált előnyök közötti összhang megléte elengedhetetlen egy jól működő üzleti modellhez, a piaci sikerhez. A könyvben bemutatott eszközök ennek ellenőrzésében, létrehozásában és fenntartásában segítenek.

Az Értékajánlat-tervezés segíteni fog…

  • Megérteni az értékteremtésben rejlő változatokat
  • Hasznosítani csapatunk tapasztalatait és képességeit
  • Elkerülni a működésképtelen ötletekkel való időpazarlást
  • Megtervezni, letesztelni és azt nyújtani az ügyfeleknek, amit ők várnak.

A könyvek szerzői gyakorló szakemberek, ami garantálja a világhírű könyvekben foglaltak szakmai kiválóságát. A kiadványok létrehozásában részt vevő több száz társszerző és közreműködő pedig a gyakorlati alkalmazhatóság biztosítéka.

Ajándék

 

Leírás és Paraméterek

Kiadó Cser Kiadó
Oldalszám 288
Fordító Dr. Kalló Noémi

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!