Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Mindörökké értékesítés!

Mindörökké értékesítés!

 

„Az emberek nem szeretik, ha valamit el akarnak adni nekik, viszont imádnak vásárolni!”

Jeffrey Gitomer tézise sok-sok sikeres értékesítő mantrája lett az elmúlt években. Ugyanakkor azzal is tisztában vannak mindannyian, hogy ugyanezek az emberek nem tudják, mit akarnak valójában, amíg valaki meg nem mondja nekik. Ez lenne az értékesítő feladata.

Ha érdekel, hogyan oldható fel az ellentmondás úgy, hogy minden szereplő a lehető legjobban járjon, Az értékesítés kis vörös könyve alapmű lesz a könyvtáradban!

 

VÖRÖS könyv, VÖRÖS tartalmak. Az író szerint ez legyen a jó értékesítő kedvenc színe, ami őt magát is jelképezi. Hogy miért? A vörös a tűz, a szenvedély, a szeretet színe, egy élénk, feltűnő, energikus árnyalat. Ha elsajátítod a könyvben leírtakat, megszerzed közben mindezeket a tulajdonságokat – a tulajdonságokat, amik nemcsak a vörös színre igazak, de a JÓ ÉRTÉKESÍTŐT is jellemzik.

Gitomer nem kíméli az olvasóját, de nem is ez a célja: arra akar ráébreszteni, hogy a negatív berögződések, a panaszkodás, a könnyebb út keresése sosem vezet sikerre. Fel akar rázni, egy teljesen új gondolkodásmódra tanítani. Arra világít rá elsősorban, MIÉRT jön létre az értékesítés, MIÉRT vásárolnak a vevők, mert csak ezt megértve van értelme nekiállni a HOGYAN-nak.

Nem abban akar segíteni, hogy teljesíteni tudd a havi kvótádat, inkább az élethosszig tartó kapcsolatokra koncentrál, teljesen új filozófiát ad. Így az értékesítésed hosszútávú, kapcsolatvezérelt, ajánlásorientált lesz, rengeteg visszatérő, lojális vásárlóval.
 

A fejlődéshez elkerülhetetlen az eddig sikertelen módszerek elhagyása, és rögtön meg is adja az új technikákat. Jól követhető elveket közvetít, azonnal alkalmazható, gyakorlati tippekkel, konkrét példákkal. A tanulni vágyó értékesítőknek, vállalkozóknak valóban „csak” el kell határozniuk magukat, AKARNI a változást, és teljesíteni az egyértelmű feladatokat.

Jeffrey Gitomer az értékesítés és a vevőszolgálat világszerte elismert szaktekintélye, évi 120 előadással, több, mint egymillió eladott könyvvel, többek közt olyan ügyfelekkel, mint a Coca Cola, az HBO, a BMW vagy a Hilton. Tapasztalata ellenére mégsem untat hagyományos oktatói nyelvezettel, hanem közvetlenül, remek humorral, és némi szórakoztató öniróniával adja át évtizedes tudását.

A könyv így gyorsan olvasható, könnyen befogadható, ami már csak azért is fontos, mert ahogy ő is mondja, nem elég egyszer elolvasni. Legyen a táskádban minden nap, vedd elő egy nehéznek ígérkező értékesítői prezentáció előtt, vagy ha csak inspirációra van szükséged. Tedd magadévá a gondolkodásmódját, tanulmányozd minél többször, VALÓSÍTSD MEG!

 

Kosárba teszem

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog