Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Mike Michalowicz: Először a profitot

Ár:
6.990 Ft (6.657 Ft + ÁFA)
8
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)

Mi lenne, ha nem te szolgálnád a vállalkozásodat, hanem a vállalkozásod szolgálna téged? Mi lenne ha folyamatosan tudnád biztosítani a céged pénzügyi stabilitását?

Lehetséges, és ennek felépítése egyszerűbb mint gondolnád. Mike kifejlesztett egy könnyen átlátható pénzmenedzselő rendszert, amely üzleti vállalkozások tízezreinek segített kitörni az adósságspirálból. Ezzel a módszerrel azonnali és pontos információt kapsz a cég pénzügyi helyzetéről. Most a könyv átdolgozott és kibővített kiadását tarthatod a kezedben, mellyel te is meg tudod valósítani cégedben a pénzügyi átláthatóságot és stabilitást.

Ajándék

 

Leírás és Paraméterek

A vállalkozások többsége hónapról hónapra azzal küszködik, hogy legalább a kiadásaik fedezésére előteremtsék a kellő bevételt.

Szerinted ennek mi az oka?

Az Először a profitot című könyv megadja neked a választ, sőt még ennél is többet. Megoldást.

Megtanulhatod, hogy:

  • Miként szabadulj meg a céged pénzzabáló szörnyeteg lététől
  • Milyen módon sajátítsd el az “először a profitot a cégednek” mentalitást
  • Hogyan mérd fel a vállalkozásod egészségi állapotát
  • Hogyan pusztítsd el az adósságodat
  • Hogyan találj pénzt a vállalkozásodon belül

Mike Michalowicz nem csupán az analitikai oldalról közelíti meg a témát, hanem az emberi tényező figyelembe vételével kínál kiutat a pénznyelő vállalkozások ördögi köréből.

Kiadó Pongor Publishing Kft
Kiadás éve 2021.
Borító puha fedeles
Oldalszám 282

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 03. 21.
Nagyon sok vállalkozó azért dolgozik, hogy legyen egy olyan munkahelye, amiért még fizetést sem kap. Ez egy kicsit ironikus volt. Ezt a könyvet olvasva rávilágított arra, hogy mi az, amit eddig nem jól csináltam, és elindultam egy olyan úton, ahol végre a sok munkám után végre a megérdemelt "jutalmat" is megkapom.
| 5 / 5 csillag!
2023. 03. 07.
Hatalmas paradigmaváltásot okozott bennem ez a könyv! Nagyobb cég helyett profitáló céget kezdtem építeni a hatására. Döbbenetes felismerések sorozatára számíthatsz, mint olvasó. A káoszból a stabil jövőképig vezető hullámvasút vár rád, miközben olvasod. Ajánlom minden vezetőnek és minden embernek is, mert egyedülálló rendszerezettséggel, egyszerűséggel és gyakorlatiassággal visz végig a pénzügyi rendszerek hatékony működésén!
| 5 / 5 csillag!
2021. 07. 15.
Fantasztikus egy könyv! Egyszerű módszerekkel segít az állapotfelmérésben és annak megtervezésében, hogy szervezheted a vállalkozásodat egy számodra is profit termelő gépezetté úgy, hogy még a cégedet is segíted, hogy akár tőled függetlenül is működhessen és ehhez később embereket is meg tudj fizetni. Mindezt úgy, hogy egyszerű szokásokat alakít át fájdalommentesen.
Minden kezdő vállalkozónak is ismernie kellene ezt, hatalmas előnyt jelent a növekedés megalapozásában.
| 5 / 5 csillag!
2021. 07. 05.
Én 2 példányt is vásároltam ebből a fantasztikus könyvből, az egyiket a cég tulajdonosa olvasta, a másikat pedig a gazdasági vezetőnk. Most ezek mentén megyünk tovább, kíváncsian várva a fejleményeket.
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 20.
Ez a könyv minden vállalkozás számára ALAP! Ezúton is köszönöm a Pongor csapatnak, hogy elhozták Magyarországra :)
Ha számítanak neked a vállalkozásod pénzügyei, akkor bátran vedd meg.