Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Mennyit ér egyetlen perced?

Mennyit ér egyetlen perced?

 

Gondolkodtál már ezen? Az idő valóban pénz, egy egyszerű gyakorlattal számszerűsíthető, mennyi pénzt ér egyetlen produktív perced vagy órád.

Egy óra 60 perc, egy nap 24 óra, egy év pedig 365 nap. Mindenkinek. Mégis miért van az, hogy amíg egyes emberek millió és milliárd dollárokra vannak hatással, addig mások a túlélésért és a napi betevőért küzdenek?

Készen állsz szembesülni azzal, mennyi időt és PÉNZT pazarolsz el nap mint nap? Készen állsz a VÁLTOZÁSRA?

 

Pongor-Juhász Attilának szívügye a hazai vállalkozók fejlesztése, hogy segítse őket megteremteni az idő, a pénz és a lehetőségek szabadságát úgy, hogy szeretteikkel éljék meg az Imádok Vállalkozni életérzést.

25 éves tapasztalatával hozta létre a Vállalkozói Időgazdálkodás online oktatóprogramot, hogy hatékony tervezéssel segítsen megvalósítani a több szabadidő, mégis nagyobb bevétel és több lehetőség álomképét.
 

Sokan eljutnak az önfejlesztés gondolatáig. Tanulnak marketinget, fejlesztik a pénzügyekkel kapcsolatos tudásukat, bővítik a jogi ismereteiket, a szakmai tudásukat, üzleti tervet készítenek. A kemény munkával fellépő időhiány orvoslásával viszont csak kevesen foglalkoznak.

Attila ezt a hiányosságot felismerve egy mindenkit – nemcsak vállalkozókat – frusztráló problémára kínál megoldást: az idő minden ember számára véges és visszafordíthatatlan. A már elmúlt percek, órák, napok nem újrahasznosíthatók, érdemes tehát jól megfontolni, megtervezni, ki mire szánja őket.
 

A program 21 lépésen és összesen 26 videón keresztül vezet végig az időgazdálkodást fejlesztő folyamaton: a gondolkodásmód megreformálásától kezdve, az azonnal elvégezhető gyakorlatokon át, egészen az úton maradást segítő tippekig.

A legfontosabb pontok hanganyagai letölthetők, így a bennük lévő tudás még inkább elmélyíthető, így utazás vagy sportolás közben is támogathatjuk a tanultak szokássá válását. A videókban megjelenő prezentációk és gyakorlatok szintén elérhetők, megkönnyítik a jegyzetelést, és a témában való elmélyülést.

Megtalálhatók nemcsak Attila, hanem a mesterei tanításai is: Dan Sullivan, Zig Ziglar és Eben Pagan legjobb időgazdálkodási és tervezési tanácsait is beépítette a programba.
 

Az oktatóprogram nem csak új gondolkodásmódot, elméletet ad, hanem gyakorlatban azonnal alkalmazható módszereket, amiket a változásra vágyó néző rögtön meg is valósíthat a magánéletében és a bizniszében – megteremtve ezzel az idő szabadságát, ami magával hozza az új lehetőségeket, és az ezek megvalósításából származó plusz bevételt is!

Kosárba teszem

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog