Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Még egy percet adj!

Még egy percet adj!

Mi lenne, ha valaki azt mondaná neked, hogy itt van egy millió dollár, a tiéd, de a pénz egy több ezer méter magas hegyen van. Oda fel kell jutnod érte. Vállalnád? Képes lennél rá? Hiszen néhányan feljutnak ilyen magas csúcsokra is, de ez a teljesítmény hatalmas felkészülést igényel.

Sok hasonlóság van abban, hogy „felvilágosult milliomos” vagy és hogy megmászol egy hegyet. Szükséged lesz egy tapasztalt vezetőre, aki felkészít, aki vezet az úton. Követned kell az edzéseket, vagyis a milliomos térképet. Ebben segít a könyv, de a lépéseket neked kell megtenned.

Készen állsz?

Sokan csak vágynak rá, de lépéseket nem tesznek érte, pedig a kezükben van a kincshez vezető térkép.

Itt az eszköz, a rendszer, ami megkönnyíti a milliomossá válást, de az úton neked kell végig menned.

Ha olvastad ennek a könyvnek a párját, láthattad, hogy az egy megható történet keretében mutatta be a milliomossá válás folyamatát, erősen a jobb agyféltekés, művészi énjüket használók számára íródott. Amit a kezedben tartasz, inkább a logikus gondolkodásra fogékony, zömében bal agyféltekéjüket használók számára adja azt a tanulási élményt, amivel könnyebben magadévá teszed az egyperces milliomos rendszert.

A könyv a felvilágosult milliomossá válás folyamatát mutatja be. A milliomosoknak megvannak a maguk közös vonásai, csak alkalmaznod kell a milliomossá válás stratégiáját és technikáját, miközben magadévá teszed a milliomos észjárást.

Több évnyi megfigyelés és kutatás után a szerzők megalkották azt a három szakaszból álló folyamatot, amelynek a „Milliomos egyenlet” nevet adták.

Álom + Csapat + Téma = Milliomos folyamatok

A könyvben leírt további lépések segítenek a meggazdagodás ezen 3 szakaszára koncentrálni. Ezek kombinációja juttat el a sikerhez. De vigyázat, ha ezek közül akármelyik is nem működik, akkor az egész nem fog.

A nagy változások is apró lépésekkel kezdődnek.

Mik lehetnek ezek az apró lépések?

A döntés pillanata, amikor elhatározod magad végre a bőség mellett?

A millió dolláros ötlet?

Különleges módszer, minta a pénzügyi tranzakciókra?

Egyperces technikák a milliomossá válás folyamatában?

A pillanat, amikor a kudarc után mégis tovább lépsz?

Az utolsó dollár megszerzése, amivel átvágod a célszalagot?

 

Mi a felvilágosult milliomosok küldetése?

Pozitív változást létrehozni a világban azzal, hogy eszközöket és útvonalakat adnak mindazoknak, akik elkötelezik magukat, hogy felvilágosult milliomosok lesznek.

A gazdagság elérése nem csak kiváltságokkal, de egyúttal felelősséggel is jár.

A felvilágosult milliomos szabadon tehet és birtokolhat bármit, amíg ezzel nem okoz kárt senkinek, és ezzel párhuzamosan segít másoknak.

Ahhoz, hogy milliomos lehess, el kell sajátítanod az alapelveket, amelyek erős minták, amik segítik megérteni a világ működését. Hogy működnek-e az alapelvek? Csak rajtad múlik. Alkalmazod-e őket?

Arra biztatunk, hogy járd végig a tanulás végtelen lehetőségeit, szerezz és ossz meg több pénzt, mint amennyiről valaha is álmodtál. Akármi is történjen a világban, a felvilágosult gazdagság előállításának a lehetősége mindig jelen van.

Egyes emberek hihetetlen energiát pazarolnak arra, hogy elérjék a pénzügyi sikert. Látszólag mindent megtesznek, célokat tűznek ki, sokat olvasnak, tanfolyamokra járnak, végig csinálják az összes lépést, mégis elkerüli őket a siker. Valami mégis hiányzik. Hiányzik az összhang, amikor minden kulcstényező együtt áll. Gondolj csak egy példára. Mikor keletkezik égés? Ha az összes feltétel (mint éghető anyag, az égést tápláló oxigén, és megfelelő hőmérséklet) mind egyidőben egy helyen vannak jelen. Bármelyik elem hiányzik, nem jön létre a folyamat.

Szóval az alábbi három kulcstényezőnek kell együtt állnia:

  1. A vágy: akarnod kell
  2. A hit: hinned kell, hogy képes vagy pénzt csinálni
  3. Önmagad elfogadása: hinned kell, hogy megérdemled a gazdagságot

 

Ez csak egy volt a 24 alapelvből, további segítségként a hatástöbbszörözés elve – mint a meghosszabbított emelőkar ereje – kerül bemutatásra.

Miért van szükség mentorra? Hogy állítsd össze az álom csapatodat? Miért van szükséged folyamatos pozitív megerősítésre?

Ha kíváncsi vagy a válaszokra, azokat a könyvben keresd.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog