Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü
Épp itt jársz: Kezdőlap >

Ken Blanchard

Ken Blanchard

Ken Blanchard óriási hatást gyakorolt több millió ember és cég mindennapos irányítására. Számos sikerkönyv szerzője, művei közé tartozik Az egyperces menedzser című nemzetközi bestseller, csakúgy mint a Leadership and the One Minute Manager (A vezetés és az egyperces menedzser), a Raving Fans (Tomboló rajongók) és a Gung Ho! (Csak lelkesen). Könyveit huszonöt nyelven összesen 18 millió példányban adták el. Kent beválasztották az Amazon Hírességek Csarnokába, mint minden idők 25 legnépszerűbb szerzőjének egyikét.

Ken fő szellemi vezetője a The Ken Blanchard Companies nemzetközi vezetőképző és tanácsadó cégnek. Társalapítója a Lead Like Jesus Ministries nevű nonprofit szervezetnek, amelynek célja megihletni é felkészíteni a vezetőket arra, hogy szolgáló vezetőként dolgozzanak a piacon. Blanchard nevét felvette a Grand Canyon University vezetőképző kollégiuma.

Rendezés:
Nézet: