Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Jobb adni, mint kapni

Jobb adni, mint kapni

Sok új vevőt szeretnél?
Nagyobb bevételre vágysz?
Megbecsülésre, sikerre szomjazol?

Persze, ez természetes, de mi van, ha nem azt kell felsorolnod, hogy mi mindent szeretnél KAPNI, hanem azt, hogy mit ADTÁL másoknak?


Nézzük még egyszer: jobb adni, mint kapni. Ezt a bölcsességet gyerekkorunk óta sulykolják belénk. Először azért, hogy meggyőzzenek, osszuk meg az édességet és a játékot társainkkal, felnőve pedig ezzel próbálnak rávenni minket önkéntes munkára, adományozásra.

A klisészámba menő szófordulatok azonban nem véletlenül követnek egész életünkben.


Bob Burg és John David Mann nemcsak azt nyomatékosítják, hogy morális szempontból helyes az ADAKOZÁS, nemcsak azzal akarnak meggyőzni, milyen jó érzéssel tölt majd el a cselekedet, hanem azt is bebizonyítják, hogy ez lehet a kulcsa a vállalkozásod – és az egész életed – sikerének.


Joe egy értékesítő, szeretne megszerezni egy nagy ügyfelet, teljesíteni a negyedéves kvótát, magas fizetést kapni. Ismerős, ugye?

Joe sok mindenre vágyik, és amikor minden elveszni látszik, úgy dönt, hogy segítséget kér: megkeresi a legsikeresebb tanácsadót, hogy kikérje a tanácsát, ellesse a Nagy Üzleti Titkot, ami a csúcsra repítheti.

Ezzel kezdetét veszi egy váratlan, egyhetes közös utazás, aminek végén A Fenomenális Üzleti Siker Öt Törvénye várja Joe-t és az olvasót.

A szórakoztató, olvasmányos önfejlesztő könyvet lapozgatva ott ülsz Joe mellett az irodákban, éttermekben, együtt hallgatjátok tudásra szomjazva a sikeresnél sikeresebb mentorokat, és közösen döbbentek rá, hogy az önzetlen ADAKOZÁS élménye megváltoztathatja az egész életeteket.


A tőled kapott extra értékeket, a szolgáltatásod nyújtotta legendás élményeket a vevőid bizalommal, hűséggel – és végső soron a pénzükkel – hálálják meg, de a magánéleted minősége is alapjaiban változik meg, ha kompromisszumok és elvárások helyett ADNI kezdesz.


A rövid történet végére, Joe elkerülhetetlen megvilágosodását látva egyértelművé válik, hogy ha KAPNI szeretnél, ahhoz előbb ADNOD kell, a szolgáltatásnak meg kell előznie az értékesítést – ha ehhez tartod magad, elvárnod sem kell, visszakapsz majd mindent, talán sokkal többet is, mint amit beletettél a kapcsolataidba, így nemcsak sikeres vállalkozóvá, de értékesebb emberré is válhatsz.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog