Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Jim Rohn: Az élet kirakósjátékának 5 legfontosabb darabja

Ár:
1.450 Ft (1.381 Ft + ÁFA)
Leltározás alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt

”Mindnyájunk előtt két különböző választási lehetőség áll azt illetően, hogy mihez kezdünk az életünkkel. Az első választási lehetőség az, hogy kevesebbé válunk, mint amit a képességeink megengednének. És a második választási lehetőség? Megtenni mindazt, ami tőlünk telik!

Menny.:

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

”Mindnyájunk előtt két különböző választási lehetőség áll azt illetően, hogy mihez kezdünk az életünkkel. Az első választási lehetőség az, hogy kevesebbé válunk, mint amit a képességeink megengednének. Kevesebbet keresünk. Szerényebben élünk. Kevesebbet olvasunk és kevesebbet gondolkozunk. Kevesebbet próbálkozunk és kevesebb önfegyelmet gyakorlunk.

Ezek a döntések azok, amelyek egy üres élethez vezetnek. Ezek a döntések azok, amelyek – ha egyszer meghoztuk őket – egy szüntelen rossz előérzettel terhelt élethez vezetnek ahelyett, hogy a napjaink csodálatos és örömteli várakozással telnének.

És a második választási lehetőség? Megtenni mindazt, ami tőlünk telik! Kibontakoztatni minden lehetőségünket. Elolvasni minden könyvet, amelyhez hozzájutunk. A lehető legtöbbet keresni.A lehető legtöbb mindent megosztani másokkal és nyújtani másoknak. A tőlünk telhető legjobban iparkodni, termelni és teljesíteni.

Mindnyájunk előtt nyitva áll ez a lehetőség.”

Kiadó Bagolyvár Könyvkiadó
Kiadás éve 2008
Oldalak száma 120
Kötés puha fedeles

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!