Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Jeffrey Gitomer: Az Értékesítés Kis Vörös Könyve

Ár:
4.990 Ft
3.792 Ft (3.611 Ft + ÁFA)
így a kedvezményed: 24%
Az akció időtartama:
2023. 12. 04. - 2024. 01. 02.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
1411
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)

"Az emberek nem szeretik, ha el akarnak nekik adni, viszont imádnak vásárolni."

Az értékesítés kis vörös könyvében lehetőséged nyílik arra, hogy megértsd, miért történik az értékesítés. És miközben elsajátítod azokat az elemeket, melyeket megadok neked, magadnak is értékesítesz – mindörökre.

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Az értékesítés kis vörös könyvében lehetőséged nyílik arra, hogy megértsd, miért történik az értékesítés. És miközben elsajátítod azokat az elemeket, melyeket megadok neked, magadnak is értékesítesz – mindörökre.

A siker és a középszerűség közti különbség a filozófia. A legtöbb értékesítő a hónap végére gondol, hogy eléri-e a célkitűzést. Neked azonban el kell kezdened az idők végezetére gondolnod. Én így gondolom.

Amennyiben az idők végezetével gondolkodsz, minden egyes alkalommal, amikor értékesítési helyzetbe kerülsz, az értékesítés hosszú távú, kapcsolat vezérelt és beajánlás-orientált lesz. És ennek semmi köze sincs az értékesítés manipulálásához, vagy egyéb nyomorúságos taktikához. Attól válik egy igazi értékesítő rossz ügynökké. Az értékesítés kis vörös könyvének lehetne az is a címe, hogy A vásárlás kis vörös könyve.

Az értékesítésben a lényegi különbség a sikeres és a sikertelen között abban rejlik, hogy csak megpróbálod-e eladni azt, amid van, vagy inkább megteremted azt a légkört, ahol a potenciális vevő meg fogja vásárolni azt, amid van. ’Az emberek nem szeretik, ha el akarnak nekik adni, viszont imádnak vásárolni’ több mint bejegyzett védjegyemmé vált – ez a mantrám. Ezen könyv elolvasását követően el kell kezdened alkalmaznod egy olyan filozófiát, mely egy magasabb, értékvezérelt, segítő cél felé vezet téged.

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2012
Oldalak száma 224
Kötés puha fedeles
Fordító Jakabházy Nóra

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 08.
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 08.
Több könyvet rendeltem egyszerre. Ilyenkor az a szokásom, hogy este magam elé veszem a könyveket, belelapozgatok, beleolvasok. Mikor ez a könyv került a kezembe, egyszerűen nem tudtam letenni. A cégünknél ép' eladói tréning folyik és azokat a témákat öleli fel a könyv, amiről az előadások szólnak. A hasznos információkat olyan stílusban jeleníti meg a szerző, hogy biztos vagyok benne, az értékesítő csapatunk minden tagja élvezettel fogja végigolvasni és meg is fogja jegyezni a tanácsokat, ötleteket!
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 27.
Az értékesitöimnek fogok tanitani belöle

Hasonló termékek

4.490 Ft 3.412 Ft