Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Horváth Éva - Életváltoztatók

Ár:
3.990 Ft (3.800 Ft + ÁFA)
18
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életváltoztatók Riportkönyv

13 facilitátor osztja meg gondolatait ebben a könyvben, hogy ők hogyan változtatták meg életük valamely területét az Access eszközök használatával.
 

Ajándék

 

Leírás és Paraméterek

"Megérkezünk erre a világra. Felnövünk és tinédzserként meg akarjuk váltani a világot. Majd telnek az évek és egy napon arra leszünk figyelmesek, hogy igazából nem ezt szerettük volna. De akkor mit is szerettünk volna? Lehet, hogy már magunk sem emlékszünk rá, csak azt tudjuk, hogy nem ezt.

 • Ok, akkor mit?
 • Mi az, amit tényleg szerettünk volna?
 • Lehet, hogy ez soha nem is tudatosodott, csak ott volt velünk tini korunkban, hogy megváltjuk a világot.
 • Mi van, ha tényleg van arra lehetőség, hogy az életünket másképp éljük?
 • Mi van, ha tényleg lehet bármi más?
 • Bármi más, amiben élhetjük azt az életet, amit mindig is szerettünk volna.

Ebben a könyvben 13 olyan ember szólal meg, akik másképp élik a mindennapjaikat. Van a kezükben egy eszköz, access consiousness (=hozzáférés a tudatossághoz) ami ezt lehetővé teszi. Nem is igazán eszköz, hanem egy életforma.

 • Mi ez? Mit jelent számukra? Mi minden változott az életükben? Ezekre és még hasonló kérdésekre felelnek az interjúk során.
  Mi van, ha te is élheted azt az életed, amire mindig is vágytál?
 • Mi van, ha az összes nehezítés ajándék számodra, amit ha észre veszel, megváltozhat minden.
 • Mi van, ha minden csak a nézőpontunkon múlik?

Teljes szívemből ajánlom neked ezt a riport könyvet, melyben a megszólalok mind hozzáadtak valamit az én életemhez is az elmúlt 6 évben amióta eldöntöttem, hogy megváltoztatom. De az hogy hogyan fog ez történni a legmerészebb álmaimban sem tudtam volna elképzelni, mégis egyre inkább azt veszem észre, hogy szeretem ezt az életet, amit most élek. Hogyan lehetne ez még ennél is jobb? Ezt veszem észre a könyvben megszólaltatott riportalanyoknál is. Mi van, ha egyikük, vagy akár mindegyikük lesz az az inspiráció, ami elindít téged is azon az úton, ami oda visz, abba az életbe, ami a tiéd és senki máséhoz nem hasonlítható? “
 
Krajcsó Ági
AccesBars, Body és Facelift Facilitátor, ESSE és Bántalmazás oldás kezelő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek