Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Friss, ropogós...íme itt a Pongor Publishing Üzleti Könyvek új webshopja!

Friss, ropogós...íme itt a Pongor Publishing Üzleti Könyvek új webshopja!

Először is köszönjük, hogy türelmesen kivártad azt a néhány napot, amíg nem üzemeltünk!

Ennek gyümölcseként, innentől élvezheted is az új ruhát kapott, de a régi szellemiségben működő felületet.

Ugorj hát fejest belé, ne habozz az elmúlt pár nap alatt felgyülemlett könyvrendelési szándékodat leadni.....teszteld, merülj bele és fürdőzz meg a csodás, új webshopban.

 Továbbra is azon leszünk, hogy a leghasznosabb tudással járuljunk hozzá a magyarországi kis és középvállalkozók üzleti sikerességéhez, ám ezt innentől egy modernebb, letisztultabb és felhasználóbarát felületen keresztül tesszük meg.

Új színt, kellemesebb megjelenést, egyszerűbb kategóriákat, aktuálisabb leírásokat és új funkciókat kapott a már lassan tíz éve nem fejlesztett felület.....valljuk be, hogy ráfét.

Az újítás hulláma nem csak a webshopra volt hatással, hanem a mi csapatunkra is.
Bővültünk négy kollégával, akik friss lendületet hoztak magukkal a mindennapi feladatok és az új projektek megvalósítására. Egyre népesebben dolgozunk azon, hogy minél legendásabb módon elégítsük ki az igényeiteket. Hogy kikről is van szó...? Itt az elitkommandó:

Mostantól külön [BLOG]-bejegyzésekkel, újabb csomagajánlatokkal, meglepetésekkel, és nem utolsó sorban egy szülinapi kampánnyal készülünk mindazon felhasználóinknak, akik szerepelnek listánkon. Mindezt az egyszerűsített felületen az akciók menüpontban fedezheted majd fel.

„Az olvasás az egyik leghatékonyabb formája a személyiségfejlesztésnek. Olvasás közben magadhoz beszélsz, és neki minden szavát elhiszed. Vele nem vitatkozol és ebben a hatékonyabb párbeszédben van alkalmad elgondolkozni az olvasottakon. Ezek a gondolatok, ezek a jegyzetek, észrevételek, az Aha!-érzések juttatnak el oda, ahová szeretnél menni.

Marie Clarence

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog