Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Először a profitot

Mi l​enne, ha nem te szolgálnád a vállalkozásodat, hanem a vállalkozásod szolgálna téged? 

Mi lenne, ha folyamatosan tudnád biztosítani a céged pénzügyi stabilitását? 

Kérem a könyvet! Tudj meg többet!

Egy vállalkozó két stresszel néz szembe. 

Az egyik, amikor a pénzért stresszel, mégpedig azért, mert nincs neki. 
A másik, amikor már van pénze, akkor stresszel az idő miatt, mert nincs neki.

Ez a könyv pontosan azt mutatja meg, hogy hogyan kezeld úgy a vállalkozásodhoz tartozó pénzügyeidet, hogyan menedzseld úgy a cashflow-t, hogy a profitod mindig biztosítva legyen.

Lehetséges, és ennek felépítése egyszerűbb mint gondolnád. 

Mike kifejlesztett egy könnyen átlátható pénzmenedzselő rendszert, amely üzleti vállalkozások tízezreinek segített kitörni az adósságspirálból. Ezzel a módszerrel azonnali és pontos információt kapsz a cég pénzügyi helyzetéről. 

Ismerd meg Mike Michalowicz – Először a profitot című könyvét, amely már kapható a Pongor kiadó kínálatában!

Miért érdemes elolvasnod?

Akárhány évet töltöttél is már a taposómalomban, valószínűleg ismered azt a statisztikát, miszerint az új vállalkozások 50 százaléka az első öt év alatt be is zárja a boltot.

Az Először a profitot azért működik, mert nem próbál “megjavítani” téged. Te keményen dolgozol, jó ötleteid vannak, máris 100 százalékig beleadsz mindent a vállalkozásodba. Az Először a profitott egy olyan rendszer, amelyet annak dolgoztunk ki, aki te vagy. Nem téged kell megjavítani, hanem a rendszert.

Ha nem vagy nyereséges, természetesen azt feltételezik rólad, hogy nem növekedtél elég gyorsan. De van egy jó hírem. Teljesen rendben van, amit elértél. Nem kell megváltoznod. Ami rossz, az a profit régi képlete. Annak kell megváltoznia.

Amit most meg fogsz tanulni, annyira egyszerű, annyira nyilvánvalóan hatékony, hogy falba fogod verni a fejedet, azt mondogatva: “Miért nem csinált​am így eddig?” De néha nehéznek is tűnik majd , mivel még sosem csináltál ilyet. Kihívás lesz, mert az kell hozzá, hogy ne csapkodj tovább a karoddal. Abba kell hagynod azt, ami nem működött.

Mitől olyan egyedülálló ez a könyv? 

A vállalkozások többsége hónapról hónapra azzal küszködik, hogy legalább a kiadásaik fedezésére előteremtsék a kellő bevételt.

Szerinted ennek mi az oka?

Az Először a profitot című könyv megadja neked a választ, sőt még ennél is többet. Megoldást. Mike Michalowicz nem csupán az analitikai oldalról közelíti meg a témát, hanem az emberi tényező figyelembe vételével kínál kiutat a pénznyelő vállalkozások ördögi köréből.

Kérem a könyvet!
 

Ha beszerzed a könyvet,
megtanulhatod, hogy:

Miként szabadulj meg a céged pénzzabáló szörnyeteg lététől

Milyen módon sajátítsd el az “először a profitot a cégednek” mentalitást

Hogyan mérd fel a vállalkozásod egészségi állapotát

Hogyan pusztítsd el az adósságodat

Hogyan találj pénzt a vállalkozásodon belül

Szeretnél beleolvasni? Kattints erre a
linkre
és lesd meg pár oldalát!

Kérem a könyvet!

Akik már olvasták

Amennyiben most vásárolsz, rendelésed mellé (vagy önállóan is), Ajándékba adjuk Először a profitot családi pénzügyi tervezés termékünket:

Online mesterkurzus

Mike Michalowicz, Először a profitot! könyvének nyomán alakítottuk ki az online mesterkurzust, amely nagyon komoly szakmai kiegészítője a könyvnek.

A mesterkurzus segít még jobban megérteni, és valós magyar példákon keresztül bemutatni, hogyan tudod vállalkozóként a pénzügyeid úgy menedzselni, hogy az egy biztos és nyugodt hátteret adjon neked. Ha azt akarod, hogy vállalkozóként végre legyen egy átlátható pénzügyi rendszered, amely naprakész információkkal szolgál számodra, és segít a vállalkozásod növekedésében, akkor a lehető legjobb helyen jársz.

Kezdd el még ma feldolgozni az anyagokat, ültesd át minél előbb a gyakorlatba, hogy Te is részese legyél az Először a Profitot vállalkozói élménynek és pénzügyi nyugalomnak. Mindezt hétköznapi, közérthető nyelven, vállalkozók számára.

Először a profitot családi pénzügyi tervezés

Az Először a profitot rendszer alkalmazásának célja a pénzügyi szabadság megteremtése a vállalkozásodra, és nemcsak a vállalkozásodra, hanem a személyes életedre is.

Ez az anyag abban segít neked, hogyan tudod a család kiadás-bevételeit megtervezni a jövőre vonatkozóan. Részletesen látni fogod mire mennyi pénz megy el és hol tudsz majd ésszerűsíteni. Gyakorlatilag a takarékoskodásban fog segíteni neked. Figyelembe véve azt, hogy a takarékos életstílus, nem azonos az olcsó életstílussal.

Azt is megmutatja az anyag, hogy miként tudod a gyerekeidet is pénzügyi tudatosságra nevelni.

Az anyag letölthető online termék formában érhető el, most 1.990 Ft értékben!

Vezesd be a magánéletedbe is
a pénzügyi egyensúlyt!
 

Csak a könyvet kérem!

Először a profitot könyv

                

 6.990 Ft

vásárold meg most!
 

Kérem a könyvet és a Családi pénzügyi tervezést!

Először a profitot könyv
+
Családi pénzügyi tervezés

8.980 FT

Vásárold meg most!
 

Kérem a könyvet,
a Családi pénzügyi tervezést 
és az Online mesterkurzust! 

Először a profitot könyv
+
Családi pénzügyi tervezés
+
Online mesterkurzus

48.970 FT

Vásárold meg most!
 

Kérem a könyvet és az
Online Mesterkurzust! 

Először a profitot könyv
+
Online mesterkurzus 

+

Ajándék családi pénzügyi tervezés

58.970 Ft

Vásárold meg most!

© 2010 - 2022 - Pongor Group Kft

Általános szerződési feltételek     Adatvédelmi nyilatkozat