Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Earl Nightingale: A legfurcsább titok PÁROS csomag

Ár:
5.980 Ft (5.695 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Itt a lehetőség hogy megszerezd Earl Nightingale - Legfurcsább titok könyvét és hangoskönyvét, kiemelt 21%-os kedvezménnyel!

 

Earl Nightingale születése idején a gazdaság válságos helyzetben volt. Mivel a családja nagy szegénységben élt, Earl gyermekkorában elszántan ki akarta deríteni, miért nőnek fel egyesek a gazdagon, javakban dúskálva, míg mások, például az ő családja is, a puszta túlélésért küzdenek. Ismerd meg Earl titkát...

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-04

Ajándék

 

Leírás és Paraméterek

Itt a lehetőség hogy megszerezd Earl Nightingale - Legfurcsább titok könyvét és hangoskönyvét, kiemelt 21%-os kedvezménnyel!

“Earl Nightingale könyvét nagyon gyorsan elolvashatod. Javaslom, hogy lassan és megfontoltan tedd, újra és újra, sőt, olvasd végig a családoddal, a munkatársaiddal és a barátaiddal is. A könyvet kötelezővé tenném az iskolákban, mert a „legfurcsább titkot” fejti fel, azt, ami a siker és a boldogság eléréséhez igazán segít. Többet, mint az a rengeteg adat, rendszer, elmélet és ismeret, amit 7 éves korunktól folyamatosan számon kérnek rajtunk.”

Fejes Ágnes – SZÁM-PONT Kft.

"Kicsi a bors, de erős! Ez a mondás nagyon igaz erre a hangoskönyvre. A hallgatásra nem kell heteket szánnod, az életed, gondolkodásod mégis megváltoztatja. Sikerre fel!"

Dr. Balogh Béla – Kedvenc Állategészségügyi Központ

“Azzá válsz amire a legtöbbet gondolsz.... furcsán hangzik amikor az út elején vagy, de ahogy haladsz megtapasztalod, hogy tényleg így van. Ha a célod a siker és megfizeted az árát, a megoldások szinte maguktól jönnek. A megfelelő helyen és időben. Kezdd el most az utadat azzal, hogy elolvasod ezt a könyvet.”

Benke László – Lipóti Pékség Zala

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek