Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Donald J. Trump: Gondolkodj nagyban

Ár:
5.490 Ft (5.229 Ft + ÁFA)
Leltározás alatt
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (13)

Ez a GAZDASÁGI-VÁLSÁG TÚLÉLŐ KÖNYV, de jócskán túlmutat a bukás üzleti és személyes feldolgozásán. Megmutatja, hogyan használd a Nagyban gondolkodás szemléletét ugródeszkának a siker-magaslatainak eléréséhez. Mindezt Amerika LEGGAZDAGABB üzleti ÚJRAKEZDŐJÉTŐL. MOST VÉGRE feltárul a Trump-Titok!

Menny.:

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Ez a GAZDASÁGI-VÁLSÁG TÚLÉLŐ KÖNYV, de jócskán túlmutat a bukás üzleti és személyes feldolgozásán. Megmutatja, hogyan használd a Nagyban gondolkodás szemléletét ugródeszkának a siker-magaslatainak eléréséhez:

Mindezt Amerika LEGGAZDAGABB üzleti ÚJRAKEZDŐJÉTŐL.
MOST VÉGRE feltárul a Trump-Titok!

Így vélekednek a haza cégvezetők róla:
„Annyi élet forgácsolódik el a napi harcban – hányszor gondolkodtál és cselekedtél már nagyban az életed során, Trump talán többször, mint bárki más, és végre megmutatja, hogyan. Vállalkozóknak kötelező!”
Wolf Gábor – Marketing Commando

„A nyerést is tanulnunk kell. (…) Az ilyen könyvek is segítenek abba, hogy a nyerni akarás és nyerni tudás a magyar vállalkozók életének is része legye!.”
Molnár Szabolcs- Eurojet Kft

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2010
Oldalak száma 244
Kötés puha fedeles
Fordító Bayer Antal

Vélemények

5.00
13 értékelés
5
(11)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 0 / 5 csillag!
2020. 07. 09.
Ígéretes konyv
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 23.
Attila olvasott fel a könyvből, és nekem minden bekezdésnél eszembe jutott valami jó ötlet a saját célommal kapcsolatban - meg kellett szereznem a könyvet. Trump leírja, milyen módszerek, információk, személyes képességek mentén dolgozik, de legbelül olyan, mint egy Zen-mester: adott a feladat, adottak a körülmények. Megkeresi a lelke mélyén az erő nyugalmát, felveszi a kesztyűt, és véghez viszi a folyamatot a célig. "Ne gondolkodj, csak csináld." Nem érinthetnek mások aggodalmai, eltérítő óvatoskodásai, ha te biztos vagy magadban, meg fogod találni az utat a megvalósításhoz. Akár kanyargós, akár mint a víz, ki kell vájnod, meg kell kerülnöd a hegyet, akár alá kell ásnod, de eléred.
Örülök, hogy itt van a polcomon.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 08.
Köszönöm hogy elhozták! Nem okozott csalódás! ...esetleg angol verzióban meg van- e?
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2019. 05. 06.
Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam a könyvre! Most fejeztem be és kezdem újra. Hihetetlen erőt és motivációt ad és bizony minden szava igaz! Megkedveltem Donald Trump-ot, nagyon is! Köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 06.
Nagyon inspiráló ez a könyv, hihetővé teszi a hihetetlent. Sok mindenre rádöbbent. Egyértelmű üzenet, muszáj hogy célod legyen, és mindent meg kell tenned hogy elérd. Tudnod kell hogy biztosan lesznek mélypontok és megoldandó feladatok, de mindig törekedj hogy az adott helyzetből előnyt faragj. Ne azt mond de rossz ez az adott helyzet hanem, hogy tudom ezt úgy meglépni, hogy előnyöm származzon belőle.!
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 06.
Szeptemberben az első találkozásunkkor ez volt az a könyv, amire azt mondtam: soha nem veszem meg. Szerencsére az élet másképp hozta. Hajnalban fejeztem be. Van benne néhány olyan dolog, ami nekem nagyon erős, ám összességében fantasztikusan inspiráló, őszinte, erőt sugárzó kötet. A legfontosabb üzenete számomra, hogy a sorsom, a sikerességem kizárólag az én kezemben van. Ha hiszek a képességeimben, elég szorgalmas vagyok, nem veszem le a fókuszomat a célomról -bármi is történjen a hozzá vezető úton - akkor mindent meg tudok valósítani. Az elmúlt 30 évben - szégyen, nem szégyen - az első olyan könyv, amit nem csak elkezdtem, hanem be is fejeztem Csak tud valamit az öreg.
| 0 / 5 csillag!
2016. 12. 02.
Kiolvastam, nagyon jó könyv tele szàmos saját példával.Ajánlom minden embernek akinek NAGY álmai vannak!
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 23.
A Könyv nagybetűvel kezdem. Kellemes csalódás volt részemre, mivel az előző információk amit a médiumokban hallottam TRUMP úrról teljesen más aspektusból vázolták fel.De mint jelenség megindító.
Hozzám közel álló a mentalitása, holott, sajnos én nem ez a stílusú ember vagyok, annak ellenére, hogy üzletasszonynak tekintem magamat.
Ilyen magabiztos, sokoldalú, minden tekintetben "megvilágosult" egyének tudják előbbre vinni a világot.
Valóban el kell olvasni 3x, ahhoz, hogy jobban átrágja az ember magát a különböző témákon.
Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy még szinte a választás előtt megismerhettem az eddigi tevékenységét, így jobban becsülhető részemre.
Remélem, hogy a további tevékenysége az emberiség számára továbbra is hasznos, értékelhető lesz. Gratulálok a megválasztásához. És kívánok jó egészséget, hogy az elképzeléseit meg tudja oldani. Lényeg, hogy jó szakmai Csapatot tudjon összeállítani, akiben meg tud bízni őszintén és aktívan segítik a munkáját.
Még egyszer gratulálok a könyvhöz, és mindenkinek ajánlom elolvasni lassan, hogy jobban értelmezhető legyen. Örülök, hogy a fordítás is nagyon kézenfekvő, tanulmányos, és emberi.

Üdvözlettel: Malomszegi Katalin
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 23.
A könyvet könyvtári kölcsönzésből már olvastam. De olyan kézikönyvnek találtam, amit hasznos lehet alaposabban tanulmányozni. Talán a gazdasági/társadalmi helyzet/jövő prognózisához jó, ha mindig kéznél van. Akár tetszik, akár nem; de D. Trump az USA reánk váró elnöke; célszerű minél előbb megismerni. Nem akárkitől olvashatsz róla...
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 20.
Elégedett vagyok nagyon! "Alpozd meg az önbizalmad apro sikerekkel, amelyek egyre nagyobb sikerekhez vezetnek"
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 20.
Ezt a könyvet Attila ajánlása miatt vettem meg. Meglepett, hogy mennyi minden van benne, amivel egyetértek! Megerősített abban, hogy céljaimat kitartással érhetem el, nincs más út, a Föld másik oldalán sem. Számomra a legfontosabb tanítása ennek a könyvnek az, hogy a kitartáshoz elszántnak és bátornak kell lennem!
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 11.
A mentorom mindig azt mondja "csak a legjobbtól tanulj". A hivatásomban Donald az. Kiváló könyv azoknak, akik a nagyra törő terveiket meg is akarják valósítani, nem csak álmodozni róluk.
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 11.
Nagyon inspiráló, gondolkodásformáló, "erőkönyv". Nem okozott csalódást!