Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü
Épp itt jársz: Kezdőlap >

Dan S. Kennedy

Dan S. Kennedy

Dan S. Kennedy az 1970-es évek elején, nagyon fiatalon vágott bele a reklámszakmába, minden főiskolai végzettség, hivatalos képzés vagy tanonckodás nékül. Tanácsadója lett több Fortune 500-nak és nagy márkanevű vállalkozók és kis üzlettulajdonosok ezreinek; reklámokat, levélreklám kampányokat, információs TV- reklámokat készített és írt, és olyan online marketinget hozott létre, mellyel több millió dollárnyi árut és szolgáltatást adtak el. 156 különböző vállalkozást képviselő ügyféllel dolgozott aktívan együtt, és magánügyfelek százainak segített milliomossá vagy multimilliomossá válni, igen gyorsan.

Híres vállalati ügyfelei közt szerepelt a Weight Watchers International, Amway Corporation, Mass Mutual Insurance, Sun Securities, és a Guthy-Renker Corpoartion, olyan infotermékekkel, mint a Pro-Activ, Victoria Principal Skin Care, és az információs birodalmak, a Personal Power- Tony Robbins és a Think and Grow Rich. Dan iparágakra specializálódott tanácsadóinak és üzleti trénereinek hálózata évente több mint 500.000 vállalkozóval dolgozik közvetlenül együtt.

Sok üzleti könyve vezető helyen szerepelt a Success Magazine-ban (Siker Magazin), az Entrepreneur (Vállalkozó) magazinban, az Inc. magazin 100 Legjobb Üzleti Könyvének listáján, és a Business Week (Üzleti Hét) magazin bestseller listáin.

Rendezés:
Nézet: