Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Csatlakozz a Mókuskerék Forradalomhoz!

Csatlakozz a Mókuskerék Forradalomhoz!

 

Mennyi időt töltesz naponta meetingekkel?

Voltál már olyan meetingen, ahol eltértetek a témától, elvesztetted a fonalat? És olyanon, ahol nem született döntés, és az irodából kilépve nem tudtatok eredményt felmutatni? A legutóbbi meetingeden volt olyan résztvevő, aki csak a telefonját nyomkodta? Érezted már úgy nap végén, hogy elfecsérelted az idődet azzal, hogy egyik megbeszélésről a másikra rohantál, mégsem haladtál semmit?

Mike Song, Vicki Halsey és Tim Burress könyve, a Törj ki a meeting rabigából nem kevesebbet kínál, mint hogy a technikáikat alkalmazva idővel minden fenti kérdésre egy elégedett „NEM!”-mel válaszolhatsz majd.

 

Ha kapnál 10 napnyi szabadidőt minden évben, mihez kezdenél vele?

Iris épp egy óriási projekten dolgozik, ami megváltoztathatja az életét és a karrierjét – bármelyik irányba. Nem meglepő, hogy a sokadik fontos megbeszélésről rohanva kis híján lekési a gépét, és ezzel együtt egy sorsfordító találkozást is. Szerencséjére és utastársai bosszúságára mégis odaér, és ezzel nemcsak fizikai utazása kezdődik meg.

Megismeri a Mesterét, aki kiutat kínál a végtelen és haszontalan meetingek mókuskerekéből. A kissé meghökkentő, de nagyon szórakoztató történet során főhősünk és az olvasó 20 alapvető tippet kap a hatékony virtuális meetingek megszervezéséhez és lebonyolításához.

Iris és kollégái kezdetben érthető módon szkeptikusak, a régi berögződéseken nehéz változtatni, és sok buktatóval találkoznak. A mindent eldöntő projekt azonban bukásra áll, elengedhetetlen, hogy növeljék a hatékonyságukat. Végül egy csapatként vállalják a küldetést, és csatlakoznak a Mókuskerék-forradalomhoz.

Nem csak egy újabb elméletet kapnak, hanem egy követhető, gyakorlatban megvalósítható, konkrét útmutatót, kézzelfogható sablonokkal, ami csak az elhatározásra és a tettekre vár. A végeredmény akár évi 10 napnyi plusz szabadidő, amit a bosszantó és időrabló megbeszélések helyett sokkal örömtelibb, hasznosabb dolgokra fordíthatnak.

A könyv megelőzi a kérdéseket, az esetleg felmerülő problémákra még azok megjelenése előtt megoldást kínál. A konkrét esettanulmány bemutatja, hogyan csökkentette 2000 dolgozó 13%-kal a meetingekre szánt időt, és növelték mégis 38%-kal az eredményeiket.

A változtatások elsőre drasztikusnak tűnhetnek, de az eredményük kézzelfogható, így minden sikerre éhes csapatban bevezethetők fokozatosan. A jutalom pedig az hasznos és eredményes munka kielégítő érzése, és a felszabadított órákban rejlő rengeteg lehetőség.

Kosárba teszem

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog