Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Charles Duhigg: A Szokás Hatalma

Ár:
3.200 Ft (3.048 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Nap mint nap meghozott döntéseink többségükben megfontolt választásnak tűnnek, pedig egyáltalán nem azok - csupán szokások. És bár az egyes szokások önmagukban viszonylag jelentéktelenek, idővel óriási hatást gyakorolnak az egészségünkre, a termelékenységünkre, a pénzügyi biztonságunkra és a boldogságunkra.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-04

Ajándék

 

Leírás és Paraméterek

Évszázadok óta próbálják megfejteni, miért alakulnak ki a szokásaink, de a neurológusok, pszichológusok, szociológusok és piackutatók csak az elmúlt két évtizedben kezdték megérteni a szokások működését - és ami ennél is fontosabb, azt, hogy miként változnak a szokásaink. A szokás hatalma című könyvében Charles Duhigg, a New York Times díjnyertes újságírója, izgalmas tudományos felfedezésekről mesél nekünk, amelyek magyarázatot adnak arra, miért léteznek a szokásaink, és megmutatja, hogyan változtathatunk rajtuk, hogy átalakítsuk üzleti vállalkozásainkat, közösségeinket és az egész életünket. A Tartalomból: Előhang: A szokások átalakítása, mint terápia. Első rész: Az egyének szokásai; 1. A szokáshurok: Hogyan működnek a szokások? 2. A sóvárgó agy: Hogyan alakítsunk ki új szokásokat?; 3. A szokások megváltoztatásának aranyszabálya: Mitől következik be a változás?; Második rész: A sikeres szervezetek szokásai: 4. Kulcsszokások, avagy Paul ONeill balladája: Milyen szokások a legfontosabbak?; 5. A Starbucks és a siker, mint szokás: Amikor az akaraterő automatikussá válik; 6. A válság hatalma: Hogyan alakítanak ki szokásokat a vezetők tervekre és a véletlenre alapozva?; 7. Honnan tudja a Target, mit akarunk, mielőtt mi tudnánk?: Amikor a vállalatok megjósolják (és diktálják) a szokásokat. Harmadik rész: A közösségek szokásai: 8. A Saddleback-egyház és a montgomeryi buszbojkott: Hogyan alakulnak ki a mozgalmak?; 9. A szabad akarat neurológiája: Felelősek vagyunk a szokásainkért?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek