Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Brian Tracy: Végezd el most! Rendelkezz az időddel, vedd vissza az életed!

Ár:
3.990 Ft (3.800 Ft + ÁFA)
Utolsó 8 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A könyv célja, hogy bizonyított tényekkel lásson el, ami eloszlatja a tévhiteket és megalapozatlan elméleteket, és kezedbe adja annak az ötlettárnak a kulcsát, amivel hatékonyabban gyakorolsz majd hatást saját életedre, és azokkal is jobban törődhetsz majd, akik igazán közel állnak hozzád.

Egyre fejlettebb eszközök vesznek körül minket. Okos telefonok elképesztő alkalmazásokkal, szédületes internet sebességgel. Az információk,  termékek, szolgáltatások csak egyetlen kattintásra vannak.

Hogyan lehetséges mégis, hogy a hatékonyság (termelékenység!) még mindig sokunknak problémát okoz? A válasz egy szó: ELTÉRÜLÉS

Megnézzük az e-mailjeinket, az értesítéseinket a telefonon, az érdekes reklámokat, és még mit nem... Abban a pillanatban úgy tűnik, mindez fontos a boldogságunkhoz, de a valóság az, hogy csak bonyolítják az letünket és akadályoznak minket a céljaink elérésében.

Most megismerheted

  • A hatékonyság ígéreteit és csapdáit
  • A termelékenység pszichológiáját
  • Az eddig feltárt legjobb hatékonyság növelő módszerekeet
  • Hogyan légy úrrá egyszer s mindenkorra a halogatáson
  • A termelékenység helyét a kapcsolataidban

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Oldalszám 288
Kötés típusa puhatáblás
ISBN 978-615-5030-89-5
Kiadás éve 2020

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek