Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Brian Tracy - Az üzleti siker 100 vastörvénye

Ár:
4.950 Ft (4.714 Ft + ÁFA)
Utolsó 11 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Most először egy kötetbe foglalva Brian Tracy harminc év alatt szerezett tudása és tapasztalat.

Célirányos kérdések, praktikus tennivalók és gyakorlatok a megvalósításhoz.

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

"Minden évben sok ezer vállalkozás teljesít gyengén vagy akár csődbe is megy, és sok millió ember teljesít a saját képességei alatt. Álmok és törekvések mennek a semmibe- mindez azért, mert megpróbáltak megsérteni az egyetemes törvényeket, vagy nem is ismerték őket."

Ezek a törvények állnak minden üzletember és minden - kicsi vagy nagy - vállalkozás sikere mögött. Mindenhol és mindenki számára működnek, gyakorlatilag kivétel nélkül.

Tracy a 100 törvényt 8 nagy kategóriára osztja fel:
Magánélet,Siker,Üzlet, Vezetés, Pénz, Eladás, Tárgyalás és Időgazdálkodás. A kategóriák mindegyikénél részletezi azokat a konkrét törvényeket, amelyek meghatározók az adott témakörben, de ez még nem minden!

  • Elmondja, mi a törvények forrása: tudomány, természet, filozófia vagy a józan ész;
  • Az életből vett példákat ad arra, hogy működnek a törvények a való világban;
  • Bemutatja, miként tudod alkalmazni a törvényeket a munkádban és a magánéletedben;
  • Célirányos kérdéseket, praktikus tennivalókat és gyakorlatokat ad, hogy a lehető legkönnyebben beépítsd az adott törvényt a saját életedbe.
Brian Tracy Amerika egyik vezető tekintélye az emberi teljesítőképesség és a személyes hatékonyság fejlesztése területén. Dinamikus és inspiráló előadó, aki évente több százezer ember előtt lép fel és tart beszédeket a személyes és szakmai fejlődés témájában. Ezt a kiváló üzletembert a feldolgozási, szűrési és leegyszerűsítési képesség teszi óriássá.

 

Kiadó Bagolyvár Könyvkiadó
Kiadás éve 2016
Oldalak száma 334
Kötés puha fedeles

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek